Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 2, 2006

Missyissie woog op het moment van schrijven 118.00 kg (bmi: 37.24).

Inmiddels met zeer goede zin 4 dagen bezig. Al met al toch heel lekker gegeten, 3 keer per dag maar bovenal: alles MET MATE!!!
Gelukkig veel steun van m'n mannetje... hij eet de salades en andere magere maaltijden braaf mee. En wanneer bij hem de (lekkere) trek toeslaat, snackt hij, onder het mom van "even een krantje lezen" (en ook al is het midden in de nacht) in de keuken z'n dikbesmeerde boterhammen o.i.d. weg.

Ik heb ervoor gekozen om mijn dieetdagboek (wat eet ik nou zo'n hele dag) bij te houden op de site van het voedingscentrum (caloriechecker).
Dit dagboek zal dus grotendeels gevuld worden met m'n dagelijkse eetbeslommeringen... dat wat goed gaat en waarschijnlijk ook de nog te verwachten moeilijke momenten.
Vooralsnog geen klagen, maar ben ook lichtelijk nerveus voor m'n eerstvolgende bezoek aan m'n diëtiste... Hoe aardig ze ook was bij mijn eerste bezoek... als er niet voldoende af is gegaan in de komende 3 weken dan kon ze toch wel eens wat minder aardig worden... :pray: hahaha...
Maar goed voor degenen die toch willen weten wat ik nou zoal heb weggesnoept vandaag:
Vanochtend: 2 zweedse beschuitjes met osseworst, 1 yakult (drink ik iedere dag) en een paar mokken thee.
Tussendoor: eigenlijk niks, behalve veel water
Lunch: 2 donkerbruine boterhammen, dun besmeerd met becel en wederom osseworst (moest op hè) en een glas yoghurtdrank *optimel limoen*
Tussendoor: nog steeds niks... m'n voorgenomen appeltje eet ik vanavond wel
Avond: Salade van little gems, bleekselderij, kersentomaatjes, fijngesnipperd sjalotje en een halve, in bouillon, gepocheerde kipfilet met een heerlijke yoghurt-kerrie-dressing (becel sladressing met kerriekruiden). Daarbij 2 donkerbruine meergranen pistoletjes dun besmeerd met halvarine.
En dus zo, onder het genot van m'n 2e bakkie koffie, nog een appeltje... Met uitzondering van m'n ene appel, hadden dus eigenlijk 2 stuks fruit moeten zijn vandaag, een GOEIE dag! Bij elkaar opgeteld een krappe 1000 kcal.

Vol goede moed naar de morgen toe... dat wordt ons wekelijkse vegetarische dagje... :naaiclub:
Toedels en tot morgen!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan