Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Zo leef ik in huis met een klein duveltje....en zo is ze de liefheid zelve. Ik snap er geen reet meer van. Kinderen.....

Het begon gisterenmiddag met ophalen. Mevrouw wilde zo maar ineens mee naar huis toen ik haar kwam ophalen. Gewoon, zonder huilen of jennen....
Met eten, heeft ze zelf haar bordje opgeschept en nu at ze het ook nog eens helemaal leeg. Ze eet altijd alleen haar vlees en verder niet, maar gisteren heeft ze zelfs geen vlees gehad, maar alleen maar spinazie. Ik snap er echt helemaal niets van.

Ze ging ook 's avonds gewoon naar bedje toe en ik heb haar niet meer gehoord. Vanochtend heb ik haar er een kwartier eerder uitgehaald, omdat het gisteren echt hommeles was. Zonder problemen heb ik haar aangekleed en ik mocht zelfs haar haartjes doen. Ze wilde alleen geen pap, maar ze heeft heerlijk een droge cracker naar binnen geknabbeld.

Ik weet niet hoe het komt, maar ik ben er blij mee. Met de lijn, is het gisteren redelijk gegaan. Ik heb me niet helemaal aan de menu's gehouden. Ik heb een kiwi en een appel te veel gehad. In de pauze een extra soepje en 's avonds een halve gehaktbal extra. Nou ja, jammer dan. In plaats daarvan heb ik 's avonds niets meer gegeten, dus de schade zal wel meevallen. En ik heb nog 30 minuten op de crosstrainer gestaan. Vanavond nog een keer crossen en woensdag ben ik alleen thuis, dus dan ga ik ook nog maar een keertje en dat is dan weer genoeg voor de rest van de week.

Ik ga nu eerst snel aan het werk.

Tot later.

:minielacht:Nanda

October 3, 2006 om 01:59
:lachen: ja ik weet het heb me gigantisch gedragen hahaha
dat ontbijtkoekje was ook helemala neit slecht, maar ik had toen nog erge zin ergens in...vandaag ga ik proberen weer zo'n goeie dag te houden.
Vanavond heb ik natuurlijk die lingerieparty en dan heb ik allerlei lekkers gekocht....maar waarschijnlijk ben ik zo aan het rennen / vliegen / passen en drankjes inschenken dat ik weinig tijd heb om zelf te snoepen.

Vanmiddag dus gelijk even een kruidcake en brownies bakken....:lekker:

Ben je trouwens nog droog overgekomen gister?
Ik was ondanks het slechte weer nog best vroeg thuis (was ik erg blij mee) en heb heerlijk 2 uur gesport en ben vroeg mijn bedje ingedoken met mijn nieuwe boek...Komt een vrouw bij de dokter...ben nog helemaal niet ver, maar vind het nu al aangrijpend:janken:

Wat een gedoe toch met die kinderen...hopenlijk is ze vandaag weer net zo goed gehumeurd als gister ;)

:doei:
Suus

lees net je berichtje...ben aan het duimen hoor :duimen:
October 3, 2006 om 15:26
Tja kinderen, die hebben ook gewoon af en toe dr dag niet denk ik!
Maar kan me voorstellen dat het voor jou niet altijd leuk is, als ze zo moeilijk en dwars is. Dan moet dit toch wel een verademing zijn of niet soms?
Hopelijk blijft het ook zo??

Vind dat het wel mee valt hoor, die extra's. Toch 2 stuks fruit extra en dat is alleen maar goed en dan nog een halve gehaktbal en een soepje! Valt toch reuze mee?

Veel succes verder
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan