Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

Maartje27 woog op het moment van schrijven 72.70 kg (bmi: 25.45).

:vislijn:

Goedemorgen :D
Nog een dagje tot mijn weegmoment morgenvroeg, oeh spannend :wilnietkijken:!

Het gaat echt al een paar dagen goed, ook gister een goede dag gehad wat eten betreft..ben er zo blij mee :jippie:
:visje: Gisteren eindelijk eindelijk maar toch mijn vissenkom schoongemaakt en het water is ZO helder nu, echt prachtig, heb er een nieuw filter ingedaan en een bepaald poedertje voor helder water nou en dat kun je zien!! :visblauw:

Met mijn vriendin dingen uitgesproken, ben blij dat ik dat gedaan heb, we hebben afspraken gemaakt en laten het niet weer zo ver komen als nu want eigenlijk hebben we elkaar alleen maar heel erg gemist, stom he?! :knuffel:

Gisteravond naar fitness geweest, mijn ene vriendin had last van haar knie dus ging niet mee, we waren met zn tweeen...ook wel leuk op zich maar ik merk dat ik steps en pilatus toch echt leuker vind als fitness, hoewel het denk ik wel goed is om de combi te doen, bij fitness gebruik je toch weer heel andere spieren...:ffdenken:

Hele fijne dag iedereen en zet hem op!!

Liefs Maartje :vlinder2:

:vislijn:

Onbekend
October 3, 2006 om 07:15
Hoi :baai:

Gaat goed met jou he!! Ben trots op je, echt waar :knuffel:
Ik denk dat je hard staat te juichen als je morgen van de weegschaal afstapt :supporter3:

Bij mij is het weer aardig gezakt, maar zit nu erg in over mijn werk, de gesprekken, het ontslag enz. We willen een gesprek met de baas om het uit te praten. Volgens mij lukt dit niet. Andere collega's zijn het wel met mij eens, dat ik niet wil tekenen, maar tekenen zelf vervolgens wel omdat zij geen zin hebben in gezeik, hun baan niet willen verliezen enz. Jammer, ik dacht dat we een TEAM waren en dit samen konden oplossen. Ik sta er dus alleen voor, en dat is voor baas makkelijk om mij te ontslaan. Toch geef ik niet op, ik laat niet over me lopen!! Volgt er ontslag, dan is dat maar zo. Ten 1e mag dat niet (is geen geldige reden) en ten 2e weet ik dat ik in mijn recht sta en ik heb de nationale adviesbalie achter me staan, die mij helpen met vragen en ook bij een evt. ontslag. Kan het dus aanvechten of proberen er zoveel mogelijk geld uit te halen. Dat ik weg wil is nu zeker, ik kan er echt niet meer tegen en het vreet energie op deze manier. Heb 6 sollicitaties verstuurd, word ik er bij 1 aangenomen (al is het 24 uur) doe ik het. Dan doe ik er wel iets anders bij voor de andere dagen.

:sorrie: dat ik dit even kwijt moet hoor... :janken:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan