Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

Raymonde woog op het moment van schrijven 69.00 kg (bmi: 24.45).

Vannacht terug gekomen van vakantie. We zijn op het Griekse eiland Thassos geweest en hebben enorm genoten. Helaas was het weer ietsje minder dan daar waar we op gehoopt hadden. Zes hele mooie dagen gehad met flink wat zon, drie dagen onafgebroken geregend en geonweerd, echt noodweer en de rest een beetje kwakkelen. De temperatuur was overigens heel goed. Maar ja, het weer krijg je maar cadeau en we hebben evengoed een fijne vakantie gehad.

Wat ik eigenlijk al gedacht had, is ook uitgekomen. Ik zit een kilo over mijn streefgewicht heen. Deze week heb ik nog vakantie maar maandag begin ik weer met werken en ben dan gelijk van plan om de draad van het lijnen weer op te pakken. Ik heb gemerkt dat 67 kg volgens mij wel een mooi gewicht is wat bij me past. Toen ik afgevallen was tot 65 kg stond dat wel mooi aan mijn lichaam maar in mijn gezicht zag ik er niet zo best uit. Dat werd erg spits allemaal.

Ik ga dus proberen om er weer 2 kg af te krijgen. Het hoeft allemaal niet zo snel te gaan (liefst wel natuurlijk :D) maar ik wil er toch weer even voor gaan. Volgende week dus weer even een nieuwe start maken. Wat wel prettig is, is dat mijn vriend er nu eindelijk ook van doordrongen is dat er bij hem wel 5 kilootjes af mogen. We gaan dus samen aan de slag wat het denk ik voor mij ook een beetje makkelijker maakt.

Mijn motivatie moet ik deze week nog even bij elkaar zien te rapen en hopelijk gaat dit ook weer lukken. Ik MOET wel want mezelf kennende zit ik anders in no time weer op mijn oude gewicht. Dat wil ik liever niet meer want ik voel me nu toch een stuk prettiger.

:dagmickey:

Groetjes, Raymonde.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan