Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

Badeend woog op het moment van schrijven 95.00 kg (bmi: 30.67).

Vanochtend voor het eerst in zo'n kleine 3 maanden weer naar de sportschool geweest. En ik moet zeggen het viel me reuze mee. Al is mijn hoofd wel anderhalf keer het formaat dan normaal en gutst het zweet vanonder mijn teennagels, het viel me gevoelsmatig reuze mee.

Inmiddels ben ik weer redelijk in model getrokken. Misschien vanmiddag nog een stukje lopen ...... wie weet. Als ik niet kan minderen met eten moet ik maar meer gaan bewegen.

Duck

Eva
October 3, 2006 om 06:00
donderdag begint m'n gratis maand.... zweet vanuit m'n haarwortels.. heb nou al angstvisioenen
October 3, 2006 om 11:13
Heey Duck,

:thanks: voor het berichtje in mijn dagboekje!!

Wat goed dat je bent wezen sporten, zo verbrand je toch heel wat kalorietjes!
Het lukt je vast wel. Succes met lijnen.
:yougogirl:

Groetjes Delpri
October 3, 2006 om 15:23
:hi:

Leuk, een berichtje van jou in mijn dagboekje. Ik ben zelf vorige week weer begonnen met sporten. Heerlijk vond ik het........achteraf dan...:oeps:
Bij mijn intake-gesprek bij de sportschool werd er meteen een fitheidstest afgenomen. Ik was even bang dat er dan een soort van "je echte leeftijd" uit zou rollen maar in plaats daarvan kreeg ik rapportcijfers.Niet dat ik daar nou zo blij mee was, maar goed ;). Met mijn gemiddelde daarvan zou ik in mijn schooltijd niet over zijn gegaan naar een volgende klas.
Schrok ook verschrikkelijk van het vetpercentage in mijn lijf. Met mijn BMI (geloof dat die nu in de 28 is ofzo) val ik "gewoon" in de categorie overgewicht, maar met een vetpercentage van bijna 40% hoor ik ineens een risicogroep. Werk aan de winkel dus. :fietsdefietsdefiets:
De fitnesstrainer heeft aan de hand van alle gegevens een trainingsschema opgesteld en daar ben ik nu mee van start gegaan. Móet ook echt mijn best doen van mezelf, want over een aantal weken word ik opnieuw getest. En het zal mij dan echt niet gebeuren dat ik er qua conditie niet op vooruit ben gegaan...hahaha

Wij zijn echt ontzettend blij met die gril. Die van ons is van Tefal met 3 verschillende standen erop. Je kunt hem ook helemaal openklappen,dan heb je een soort tafelgril/gourmet idee. Ik heb er al echt van alles op bereid. Zoals je misschien al las in mijn dagboekje heeft hij bij ons een vast plekje op het aanrecht veroverd. We zijn inmiddels allemaal verslaafd aan een heerlijk geroosterd :brood: 's ochtends. En verder heb ik ondertussen al van alles uitgeprobeerd. Laatst nog reepjes vlees gekruid met giroskruiden en onder de gril gelegd.Lekker met aardappelen en een grote bak :salade2:, of wat overgebleven aardappels van de dag daarvoor in plakjes onder de gril. Of wat stukjes kip gemarineerd met een klein scheutje wokolie, ketjap en een teentje (of 2) knoflook.... mmmm,krijg al weer trek. Wat heb je eigenlijk maar weinig nodig he om lekker te eten.
Wij gebruiken de koekenpan tegenwoordig alleen nog maar om een eitje te bakken. Al staat er ook een afbeelding van een ei op de gril maar daar heb ik me nog niet aan durven wagen...:-D

Heel veel :succes: de rest van de week!
:kiss: Anna
October 4, 2006 om 01:49
:goedemorgen:

Eventjes snel een reactie, moet namelijk zo gaan werken, zit nog in mijn pyama, maar kon het niet laten om eventjes te kijken op de site....haha.

Op de gril staat: Tefal, Grill Minute 1800. Heb de mijne bij Blokker gekocht. Een vriendin van mij heeft precies dezelfde gril daar vorige week nog gekocht, dus ik weet zeker dat ze ze daar in ieder geval hebben. Dacht dat hij zo rond de 50 euro kostte, maar weet dat niet helemaal zeker meer...

:kiss: Anna
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan