Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

Mariskat woog op het moment van schrijven 70.40 kg (bmi: 26.17).

Het gaat nog goed. Dag 2 is aangebroken. Heb nu hoofdpijn volgens mij gewoon flink te kort aan suikers, maar ik ga niet bezwijken. Ik blijf volhouden. Mijn streefgewicht staat op 64 op 1 december. Dat is 2 maanden misschien te hoog ingezet, maar het scheelt veel dat manlief ook mee doet.

October 3, 2006 om 07:52
Inzet zeker niet te hoog, enne je flauw voelen is niet nodig he, zorg dat je voldoende binnenkrijgt en iets van suiker mag wel hoor.
Ik ben benieuwd wat de weegschaal morgen zegt, was zelf weer 3 ons kwijt ben echt in de mood die 62 kg (ook al staat streef op 59.5) ga ik halen het gaat goed heb lekkere gerechten opstaan voor van de week, althans dat hoop ik.
Niet denken aan die halve zak chips en anders vertrouw je jezelf niet gewoon in de container die wordt morgen toch geleegd, allee ik zie je wel verschijnen he, moet morgen wel gaan werken, balen hoor. Of donderdag en vrijdag dat zie ik nog wel.Als het zo gaat als vandaag dan ga ik zeker niet gaan arbeiten morgen.
Succes, mag zoonlief morgen komen van 12.45 tot 14.00 uur of zou je zoon dat niet leuk vinden.
October 11, 2006 om 01:31
weer 65.3 het wil echt even niet lukken en die buik wordt ronder en ronder, dus ga toch proberen om er vanaf vandaag weer tegenaan te gaan , die feestdagen komen er weer aan en als ik dan al 4 a 5 kg zwaarder weeg dan kan je in januari weer aan de slag voor een kilo of 10 geen zin in.
Kom op jij ook he je best doen en ertegenaan.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan