Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

Pooh1004 woog op het moment van schrijven 109.70 kg (bmi: 38.87).

:voetstappen:

:hello2:

Ik kon het vandaag niet laten om mezelf eens iets leuks te kopen aangezien ik toch wel vond dat ik dat verdient had. En ja wat had ik op het oog nou de swing step die blokker op dit moment verkoopt. En dus samen met zoontje lief lopend naar het centrum en gekocht natuurlijk. :errugcool:

Ben nu dan ook aan het uit puffen :moe: Want ja moest hem dan ook meteen maar uitproberen en dan kom je er ook wel weer achter dat de conditie ook niet al te best is. Maar ben er in ieder geval erg blij mee. (ik wilde al jaren een step apparaat)

Verder even niet zoveel te melden.

:groetjes: :pooh:

:voetstappen:

October 4, 2006 om 03:38
ik wil ook wel een step apparaat maar ben bang net zoals de home trainer dat ie 1 weekje gebruikt word en daarn alleen maar in de weg staat...home trainer heb ik onder tussen al weggedaan .....zo'n stepper is misschien wel goed voor mijn knie....hmmm vrijdag maar eens overleggen met de fysio

verder zie ik wel dat je lijntje mooi zakt....super ga zo door

;gbroetjes ;sbylvia
October 7, 2006 om 17:00
;hb oi weer even een berichtje terug.

Dat van die hometrainer herken ik wel ik heb er hier ook zo een staan (die heeft ons gelukkig niks gekocht) helaas is hij voor mij net even te groot en dus belandt ik er ook niet echt op :"( hij gaat dan ook binnenkort naar mijn schoonmoeder.

Ik heb een instabiele rug (door een hernia operatie) en toen ik ook weer eens voor de zoveelste keer bij de fysio was liet ze me oefenen op een step apparaat toen der tijd wilde ik al graag zo'n ding en dus vroeg ik meteen of dit dan geen kwaad kon voor mijn rug, voor mij is het dus een uitkomst ik heb het meeste baat bij als ik mijn bovenbenen train en buikspieren zodat mijn rug minder zou hoeven opvangen dus vandaar dat ik nu eindelijk ook die stap gemaakt heb. Ik wil dus ook echt proberen om hem goed te gaan gebruiken ben dus ook meteen deze week verder gegaan met de zolder opruimen (staan nog steeds dozen van de verhuizing) zodat als ook de hometrainer weg is ik toch een lekker plekkie heb om dat rustig te kunnen doen.

Ben benieuwd wat je fysio ervan vindt ik hoor het wel.

Verder even niks te melden.

:bye: :pooh2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan