Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

PleunAB woog op het moment van schrijven 62.00 kg (bmi: 22.50).

Zo.... Heel even weer een klein beetje rust hier... De deadline (werk) is in ieder geval (nét) gehaald en ook op het thuisfront lijkt het weer even wat rustiger te worden, dus heb ik weer even tijd om hier wat te schrijven.

Het voordeel van de drukte op m'n werk is dat ik dáár tenminste absoluut geen tijd heb om te snaaien en daar ook nauwelijks aan denk!! Dus dat is weer prettig. Jammer genoeg zit het thuis een beetje anders in elkaar... En merk ik daar heel duidelijk dat ik hoofdzakelijk een emotie-eter ben... De afgelopen tijd zat het allemaal niet zo erg mee en had ik ook heel erg het gevoel dat ik er helemaal alléén voor stond (oftewel 2 kleuters thuis had en 1 student...) en dat is bij mij niet erg bevordelijk voor de lijn. Maar sinds gisteren heb ik mezelf weer een flinke schop gegeven en ben ik weer heel streng bezig!! Want ik wil die 57 toch écht vóór het einde van het jaar zien!!!

Afgelopen weekend waren de verleidingen natuurlijk ook enorm aanwezig... Vrijdag kwam mijn schoonmoeder langs en toen zijn we met de kinderen pannekoeken gaan eten tussen de middag... Wel erg lekker, maar niet bijster verantwoord... Ik heb echt met verbazing naar Bram zitten kijken! Dat kleine mannetje heeft wel 2(!!!) grote pannekoeken naar binnen zitten smikkelen... Ok, op één klein stukje na dan, maar toch! Hij hoefde daarna ook geen ijsje meer... Maar dat verbaasde mij ook niet meer! :D:D

Daarna kwam ook mijn moeder nog langs en hebben we allemaal nog van het meegebrachte lekkers (tja, kan het 100 keer vragen maar ze blijven het toch meenemen... *zucht*) zitten smikkelen. Zaterdag zijn we nog naar een concert van De Dijk geweest en daar heb ik natuurlijk ook een aantal calorierijke drankjes naar binnen gegooid. :S Niet verantwoord, maar wel héél erg leuk en gezellig.

Op de één of andere manier lukte het toen niet om op zondag de rem er weer op te zetten... Gisteren baalde ik er zo van dat ik besloot om weer gewoon streng aan de slag te gaan!! Dus dat heb ik gisteren ook gedaan en vandaag tot nu toe ook nog en dat ga ik gewoon volhouden!

Nou moet ik alleen nog zien dat ik donderdag die bruiloft van een hele goede vriend zonder gekke dingen doorkom en dan gaat het deze week weer helemaal lukken!!!

Zo en nu moet ik toch echt weer wat gaan doen... Want het is hier wel wát rustiger, maar vanwege de drukte van de deadline zijn een aantal andere dingen natuurlijk blijven liggen en die moet ik nu weg zien te werken!

October 3, 2006 om 09:17
Hoi! Ook druk aan het werk? Hihi.
Dat baalgevoel herken ik ook! Dat is hier regelmatig aanwezig. Ik wéét gewoon dat ik me lekkerder voel als ik me aan m'n nieuwe (gezonde) eetpatroon hou. Waarom doe ik het dan niet?

Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd hoeveel pannenkoeken jij op hebt:). En leuk dat je naar de Dijk bent geweest! Toch weer even Pleun-spring-in-'t-veld! Werkze nog even, ik moet ook weer verder. En sterkte met die bruiloft. Ik lees volgende week wel hoe het is gegaan.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan