Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

Blues woog op het moment van schrijven 155.00 kg (bmi: 48.38).

De nieuwe weegschaal is binnen!

Deze geeft zoveel sneller een antwoord, en als ik er 5 keer achter elkaar op ga staan is het altijd hetzelfde antwoord, op z'n hoogst zijn er 2 waarden 0.1 kg uit elkaar die hij allebei weleens geeft. De oude gaf antwoorden die wel minstens een kilo varieerden aardoor ik uit 5 metingen een gemiddelde moest nemen en dan nog meestal maar op een halve kg nauwkeurig.

Deze weegschaal geeft overigens ook door wat spanning op je voeten te zetten en de impedantie (elektrische weerstand) te meten een vetpercentage en waterpercentage aan, dus voortaan vul ik dat in... ik ben 50.1% vet O_o is wel veel, maar wat wel leuk is is dat ik dan dus zeer binnenkort een mijlpaal over kan. (Dat zou ik 50% toch wel noemen.)

Enige wat jammer is, is dat ik nu weer zo'n 2 kilo hoger zit dan voorheen. Blijkbaar gaf mijn oude weegschaal structureel te weinig aan of was hij versleten geraakt, is een beetje jammer dat ik verder van mijn doel ben dan ik had gedacht, maar aan de realiteit is uiteraard helemaal niets veranderd. En voortaan weet ik elke dag precies hoe de ontwikkeling in m'n gewicht verloopt, en zelfs of er bij een meting toevallig veel water in mn lichaam zit of niet, das wel fijn. =)

Ga nu dus al mijn vorige meetresultaten 2 kg omhoog zetten en dan vrolijk verder.

October 4, 2006 om 03:38
Hee gaaf man!! :)
Kijk je ook anime of dat niet?

Ik heb ooit ergens van Internet een spelletje gedownload (een nogal suf spelletje, maar dat maakt niet uit) waarbij je Hiragana en Katakana kunt leren. Toen ik daar een tijdje veel mee bezig was, leerde ik het wel veel sneller! Als je wilt kan ik de link wel voor je opzoeken (of het spelletje naar je doorsturen)?

Ik heb je als buddy toegevoegd trouwens ;)

Wel balen dat je nieuwe weegschaal 2 kilo meer aangeeft. Ik heb zelf ook een hele oude weegschaal, maar daarvan weet ik dat hij 2 kilo te weinig aangeeft, dus die tel ik er steeds maar bij. Nu maar hopen dat hij inmiddels niet veel meer kilo te weinig aangeeft! ;)

Sayonara!
Karasu :karasu:
October 5, 2006 om 09:14
Hoi Blues,

ik zag een reactie van je staan ergens en lees nu je profiel. Je schrijft gezellig. Ik vind het altijd fijn als mensen hun eigen gedachtenkronkels kunnen waarnemen waardoor ze zichzelf kunnen corrigeren :) Volgens mij ga jij het met je gezonde verstand wel redden! Ik vraag me alleen wel af hoe het dan gekomen is dat je veel bent gaan wegen?

Groeten Ish:girl:
:hardlopen:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan