Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

Rosalie woog op het moment van schrijven 69.00 kg (bmi: 24.45).

:smileballon: :happybirthday3:

Hoi mensen :welkom:

Hier weer een berichtje van mij!
Zo als gewoonlijk nog erg druk, maar het gaat al beter als de laatste keer!!
De vreetbuien zijn gelukkig (een eind) over, het heeft dus echt met mijn hormonen te maken. Een gerustellede gedachten want ik weet dat het weer over gaat. Nu gaat het goed hoor. Hier en daar snoep ik nog wel eens wat chocolade maar het blijft netjes binnen de perke.

Alleen dit weekend en volgend weekend zullen wel wat minder gaat want morgen ben ik JARIG!!! :bdaycomite: Ik wordt 22. Dus morgen is het al een beetje feest maar van t weekend komt mijn familie en volgend weekend vrienden en vriendinnen. Dus weer erg druk maar wel gezellig. Ook een hoop vreeterij maar goed het is voor een goed doel moet je maar denken.

:ochtendgymastiek: Ik las dat eigelijk niemand echt wist wat XCO was. Het wordt op de betere sportscholen gegeven om het zo maar te zeggen. Het is in groepsverband, dus net als bodysteps of bodycombat. :steppen: Zo staat het omgeschreven op de site van mijn sportschool:
Xco is een tempotraining waarbij je in 40 minuten je gehele lichaam traint, je spieren verstevigt en conditie opbouwt.

Je traint met een soort van buis waar grind in zit (zo moet je het je voorstellen) en daar doe je dan allemaal oefeningen mee op muziek! Is het een beetje te begrijpen?
Het is heel leuk en de volgende dag heb je best spierpijn.

Ik ga nu gauw eten, vanavond weer sporten dus ik weet niet of ik nog tijd heb voor de dagboekjes maar ik ga mijn best doen. Ow en volgende keer zal ik mijn gewicht invullen want dat was beloofd!! *O*

Groetjes en veel liefs Rosalie :dag:

October 3, 2006 om 12:27
Heya Rosalie,

Gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!!!

Alvast een hele fijne dagen gewenst.

Verder heb ik weer wat geleerd want wist ook niet wat het xco was.
Liefs Fenella
October 3, 2006 om 13:02
Heya Rosalie,

Helaas is dit de enige opleiding in zijn soort en alleen in fulltime te doen. de meesten zijn net 17 a 18, en ik 22. Maar zal morgen wel ff berichten hoe het gegaan is.

Liefs en succes van de week
mij
Onbekend
October 3, 2006 om 16:06
Ik moet wel de juiste keuzes maken, want anders gaat het weer helemaal mis. Komende week heb ik weer 2 etentjes en alhoewel ik dan wel ga genieten, ga ik toch niet helemaal los. Soms kan ik het ook niet en eet en drink ik alles. Dan geniet ik ook, maar met al die etentjes, moet ik echt oppassen. Jij hebt het toch heel goed gedaan, dus af en toe los gaan, kan geen kwaad. Morgen jarig!!! Ik wens je een hele leuke en gezellige dag. Alvast gefeliciteerd!!! Dat het maar een heel mooi en slank (lachen) jaar mag worden.
:bdaycomite:
Ik was paar ons afgevallen, dus weer hartstikke blij. Lopen is geweldig, gezellig met man en hond of met een vriendin. Het kan altijd, alleen als het regent, vind ik er niets aan. Wel ga nog even de rest van de buddies controleren. Veel plezier morgen en tot kijk!

:hug: Firefly
October 4, 2006 om 01:29
Hoi hoi,

als eerste van harte gefeliciflapstaart!! :happybirthday10:
22 jaar wat een pracht leeftijd, geniet ervan want voor je het weet ben je 35, getrouwd en heb je kinderen, hahahhaahhahha.
Ook wel leuk hoor!!

Vandaag even niet opletten he, je bent maar 1 keer per jaar jarig
dus gewoon lekker :kaarsjesuitblazen01: eten, alhoewel je hebt mensen die het gewoon 3 keer vieren, gna gna gna.

Wat betreft mijn afwijzing, ik wacht gewoon even tot januari en anders stap ik volgend jaar of dat jaar daarop over op de friesland verzekering of naar Ohra, want die hebben hele andere regels wat betreft de buikwandcorrectie, ik heb nog steeds hoop, hahahhaha

Nou meid de groetjes maar weer,
:bye: Jorrie
October 5, 2006 om 01:42
Oh, heb ik helemaal je verjaardag gemist. Sorry meissie. Nog een leuke dag gehad gisteren?

:minielacht:Nanda
Daf
October 9, 2006 om 04:52
Rosalie,


Ik heb even niets laten horen want ik had gewoon weinig tijd om op valtaf te komen. Als mijn man en kinderen veel thuis zijn krijg ik amper de kans om hier te komen. Het gaat hier trouwens gewoon zijn gangetje. Ik merk echter wel dat de weegschaal weer de verkeerde kant uit gaat. Dus ik moet nu echt de draad weer gaan oppakken. Na het Sonja Bakker dieet helemaal te hebben uitgevoerd lukt het me nu niet om de draad weer helemaal op te pakken. Wil dit echter vanaf vandaag weer echt gaan proberen. Een heerlijk druk weekend gehad. Gisteren bij vakantievrienden geweest en dus lekker uit wezen eten. Taart gegeten enz. enz. Onze middelste was afgelopen zaterdag weer naar zijn speciale clubdag geweest. Hij vond het weer geweldig. Zelf hadden wij een soort van receptie. Was gewoon een verplichting, niet echt leuk.
Nu is er dus weer een gewone week aangebroken. Ben van plan flink in huis aan de slag te gaan. Winterkleren voor de dag halen. Zomerkleren opruimen. Ramen wassen enz. enz.

Groetjes,

Daf
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan