Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

KaNo woog op het moment van schrijven 121.40 kg (bmi: 37.89).

Het worden er steeds meer!
Toen Kareltje nog te jong was om bij mij te komen wonen, zag ik al een jonge rode katachtige, waarschijnlijk kater, bij mij in de straat rondlopen. Woont bij één van de overburen. :kitty:
Deze heb ik al eens enthousiast begroet, denkend dat het Kareltje was. Niet dus, Kareltje bleek toen gewoon binnen te zijn.
Hij en Kareltje hebben inmiddels kennisgemaakt, nog een beetje onwennig, maar dat komt vast wel goed. Twee druppels water, alleen de ene ietsje donkerder dan de ander.

Zojuist kwam ik thuis, zag ik die andere rode met Kareltje buiten lopen. Een beetje speels tikkend. Leuk dus. Tot ik naar de voordeur liep. Daar zat Kareltje, aan de binnenkant. Oftewel: In mijn straat lopen drie rode katachtigen, waarvan één kater en twee waarschijnlijk katers. Drie druppels water, zal ik maar zeggen.
:kitty: :kitty: :kitty:

Zouden er nog meer volgen?
:kitty:? :kitty:? :kitty:? :kitty:? :kitty:? :kitty:? :kitty:? :kitty:? :kitty:? :kitty:? :kitty:?

Vandaag heb ik 3 becelproducten gekocht, meteen de bijbehorende stappenteller meegenomen. Want ook de kilootjes worden steeds meer. Mijn stemming is op het ogenblik dalend, en dat betekent dat ik meer last van vreetbuien krijg en minder energie. Oftewel: Ik hang op de bank, laptop (en Kareltje) op schoot en een rol koekjes of zak chips of zo naast me. Ook de halverwegedemiddagdip probeer ik nogal eens te vullen met allerlei lekkers uit het winkeltje op mijn werk. Ik kan niet kiezen, dus neem ik "alles" wat me lekker lijkt.

Allen,
Veel sterkte met jullie persoonlijke strijden, ik houd je op de hoogte van de mijne.

Ymkje
:survivor:

October 3, 2006 om 12:13
:hoihoi: :y: :m: :k: :e:

:o:ei, dat klinkt niet best :!:
Een negatieve stemming moet je proberen om te buigen, probeer iets te doen waar je goed in bent of tevreden kunt zijn....positief denken, dan moet het lukken. Ga iets leuks doen, iets dat je altijd al gewild had....
Niet bij de pakken neer zitten meid, het gaat je echt lukken!!!

We houden contact....:yougogirl:

Liefs,
:h: el1
October 3, 2006 om 12:30
Hoi Ymkje,

Rot zeg... dat je aan het dippen bent. Hoe kan ik je helpen daar weer uit te komen? Ik kan het mij goed voorstellen, hoor. Als ik niet lekker in mi'n vel zit hang ik ook het liefst op de bank met een boek en de koekjestrommel! Geen gedrag is een mens vreemd!

Hou vol en werk je weer uit die dip. De zon staat alweer te wachten.

Liefs,
:dude:
Sonja.
October 4, 2006 om 01:25
Lieve :k: :a: :n: :o::ballonkado:

Kom op meid......we gaan er tegenaan!!!!


:liefde:

Liefs, :h: :e: :l: :e: :e: :n:
October 4, 2006 om 03:00
Hey KaNo bedankt voor je lieve reactie!
Ik ben zelf ook niet zo"n schrijver maar ik verwacht heus niet iedere dag een reactie van je hoor,een x of 6 per week is ook goed hahaha
(geintje he)
Prettige dag en tot later,Sandy
October 4, 2006 om 04:59
Hey Ymkje/KaNo goed idee om zo"n stappenteller te gebruiken!
Is de stappenteller een beetje zuiver of geld een armbeweging ook als 1 stap net als bij de oude stappenteller van Becel?
Als deze goed is dan haal ik er ook wel 1 bij de winkel.
Laat je het nog horen vandaag of morgen?
Anders is de bak weer leeg en grijp ik weer mis zoals gewoonlijk hahaha
Groetjes,Sandy
October 4, 2006 om 13:18
Hoi Ymkje,

Leuk idee, die stappenteller. Het stimuleert de mensen om meer te lopen. Da's goed! Wellicht neem je dan minder wandelingetjes naar het bedrijfswinkeltje en zoek je je lekkers iets verder weg! Beter is natuurlijk om tijdens de lunchpauze te gaan stappen! 'S ochtends je broodje smeren en die dan onderweg opeten! Succes gegarandeerd.

Of ik meedoe...? Ik denk dat ik het niet lang volhoud. Er ligt er een hier op de keukentafel, van Peter, die 'm dus ook niet gebruikt. Vandaag heb ik de hele dag gezeten (in de trein naar Utrecht Lunetten, de hele dag in een klaslokaal, tussen de middag en tienminutenwandeling, en de terugweg weer in de trein) en ik heb morgen weer zo'n dag. Wellicht probeer ik de stappenteller vrijdag uit. Na de werkdag gaan we namelijk ook nog naar het Woonfestifal alhier (dus niet kayakken). Daar lopen we ook de nodige afstand.

Ik ben benieuwd naar jouw score wat stappen betreft. Zet je je stappen op deze site?

Liefs,
:dude:
Sonja.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan