Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

Fenella woog op het moment van schrijven 107.00 kg (bmi: 34.94).

Hoi hoi :dag:

Nou vandaag was een baggerdag, zo leuk weekend en dan dit weer. Bij mij in de klas gaat het niet zo lekker onderling. Geroddel, disrespect voor elkaar en leraren. Iedereen is door iedereen geirritteerd enz enz enz.

Alleen nu was een van die irritatie`s in de klas van 2 meiden. Ik ben 5 jaar ouder dan de gemiddelde student bij in de klas. Dus dat is best een groot leeftijdsverschil maar tot nu toe nooit problemen mee gehad.

Ze vonden me net een oud wijf van 40, en ze vonden dat ik zo deed, dat ik doe alsof ik altijd alles beter weter weet, en dat ik doe alsof ik zoveel meer ervaring heb enz enz enz. En dat zat ze al tijdje dwars, meer als een maand. Dus.. ik van dat ze dat eerder hadden moeten zeggen dat ik dan daar op kon letten en misschien wat aan doen.

Mja zij moeilijk moeilijk, Maar kan me nog de tijd herrineren van vorig jaar dat ze continu bij me zeurden om antwoorden omdat ik net zo`n wandelende encyclopedie was. Want ik wist zoveel van de opleiding. Voelde me beledigt door haar. Kan ik er wat aan doen dat ik al in het werkcircuit heb gezeten, met de bijstand en ww te maken heb gehad, dat ik meerdere banen heb gehad en dat ik al een volledige mbo opleiding erop heb zitten.

Ik weet niet wat ik er mee aan moet, morgen hebben we zo mentorachtig uur op school gaan we verder over de spanningen in de klas hebben, want zo zit iedereen dus. Allemaal heeft iemand wel wat te vitten op een ander en heb idee dat ik er ergens tussenin zweef.

Je kan wel raden dat dit voor me lijnen niet gezond is. Maar ik houd het wel vol vandaag dankzij me vriend. Love him :love:

Dusss, eerst morgen maar afwachten en dan zie ik wel verder.
Liefs en knuffies mij

October 3, 2006 om 12:36
Hey,

Wat een ellende allemaal zeg!
Ja zo gaat dat op school, was het even vergeten, je denkt alleen maar aan de leuke dingen maar dit zat er ook allemaal bij.

Ben benieuwd hoe je mentoruur ging zeg, zou het op te lossen zijn?
Tlijkt wel of ze jaloers zijn. Zit je nu dan tussen allemaal 16jarige? Had de studie niet in de avonduren gekund, of ga je maar 1 dag in de week naar school?

Wens je veel succes, zowel met school als met de lijn, en ben benieuwd hoe het afloopt hoor. Zet hem op, niet over je heen laten lopen hoor. Want daar profiteren ze alleen maar van!!

Groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan