Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

Deniseteun woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 32.22).

Ik moet met de billen bloot :blotebillen:

Gisteren zei ik nog vol goede moed dat het me 100% is meegevallen maar vandaag.....oh wat erg.....heb ik vreselijk gezondigd, snik.
Ik was de hele dag alleen thuis en wilde mijn snack a jack tussendoortje pakken en zag toen onderop in de la....een zak kruidnoten liggen. :argh:

Die had mijn man een aantal weken geleden meegenomen en die was ik glad vergeten. Ik heb eerst braaf de caloriën opgezocht en nam er 20 mee naar de tafel.

Maar ze smaakten zoooooooo lekker dat nu bijna het hele zakje leeg is!! Maar...ik heb er wel van genoten, haha! Wat is de mens toch zwak. :doos:

Ik zit ook tegen de maandelijkse narigheid aan :pms: en ik weet van mezelf dat ik dan het snaaien heel moeilijk kan weerstaan maar dat is geen excuus. Morgen weer een nieuwe dag om sterk te zijn.

Ik denk dat iedereen wel zo zijn zwakke momenten heeft, alleen jammer dat het bij mij al na 1 week is. Mijn gewicht is nog steeds 85,5 kilo, net zoals de afgelopen 4 dagen. Zou mijn weegschaal nog wel kloppen? Ben benieuwd of ik morgen aangekomen ben van mijn zwakke moment. Ik hoop van niet!!

Succes maar weer allemaal.

Groetjes Denise :naaiclub:

October 3, 2006 om 17:39
Hallo Denise,

Oh, wat herken ik dit goed. Het valt inderdaad niet mee om iets wat zo lekker is weg te leggen en er niet meer aan te komen. Dan moet je wel heel sterk in je schoenen staan!

Ik hoop voor je dat je weegschaal morgen in een goede bui is en op zijn minst hetzelfde gewicht aangeeft als vandaag. Niet afgevallen zijn is nog altijd beter dan aangekomen.

Heel veel sterkte en groetjes,
Bianca1
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan