Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

Anna36 woog op het moment van schrijven 86.70 kg (bmi: 28.64).

:hi:

Gisteren kreeg ik de uitslag van mijn fitheidstest op de sportschool. Was even bang dat ik een soort van "je echte leeftijd"-uitslag zou krijgen, maar in plaats daarvan werd ik op verschillende onderdelen beoordeeld met een cijfer.
Zou er tijdens mijn schooltijd in ieder geval niet mee overgegaan zijn naar een volgende klas..:grinnik:
Werk aan de winkel dus. :loopband2:

De trainer heeft nu aan de hand van alle gegevens een trainingsschema opgesteld. En over een aantal weken word ik opnieuw getest. HEt voelt alsof ik nu train voor een soort examen, ik wil natuurlijk niet afgaan als een baksteen...haha.

Afgelopen weekend zijn we lekker gaan winkelen én heb ik een broek gekocht in een kleinere maat... eindelijk... Hij zit nog wel ietwat strak,maar een maatje groter was gewoon echt te groot!! Was echt helemaal blij, en dat gebeurt niet vaak als ik aan het winkelen ben en iets moet passen...haha.

Met het lijnen gaat het nog steeds hartstikke goed. We zitten er helemaal in en het voelt ook niet meer alsof we aan het lijnen zijn. Nu moet ik wel zeggen dat we in deze periode weinig verjaardagen enzo hebben. Hoeven we ook minder :fruittaart: af te slaan. Zelf hebben we nog steeds helemaal niets lekkers (ongezonds) in huis voor onszelf. En, sorry, voor de visite ook geen koekje bij de koffie. Voor de kinderen koop ik in het weekend nog weleens zo'n klein zakje chips dus die komen niets tekort. Ik hoor ze in ieder geval niet klagen..haha

:kiss: Anna

October 3, 2006 om 15:59
Heb even je dagboek gelezen je/jullie zijn goed bezig super mijn complimenten.
En dat mensen het niet zien ach als je het zelf maar voelt en als je zo meteen lekker gaat sporten gaat het er vanzelf op de plekken af waar het af moet gaan.
Zelf sport ik ook zo'n 3 a 4 keer per week en vooral het spinnen is bij mij favoriet (en erg goed voor de boven been en bil partij).
Nu gaat het afvallen door omstandigheden even niet zo maar ben hister weer eens met volle moed begonnen want ik weet het zeker deze keer moet het gaan lukken.

Succes Simone
October 3, 2006 om 16:38
Haai,

Daar was the Duck weer even. Ben toch nog even nieuwschierig naar je grillplaatje. heb even gegoogled op tefal grillplaat maar vind eigenlijk alleen maar van die veredelde barbequegevalletjes die je binnenshuis kunt gebruiken. Heb je ook een typenummer/model ? Het water liep me namenlijk in de mond bij alle heerlijkheden die je omschreef om er op te bakken dus ik MOET ook zo'n ding dat begrijp je .......... Bovendien heb ik gister weer lekker gevangen met mijn verjaardag en op deze manier is het geld ook weer nuttig besteed, haha.

Groetjes,

Duck :badeend:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan