Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

Willbethin woog op het moment van schrijven 48.00 kg (bmi: 17.63).

Vandaag helaas te veel gegeten na 5 dagen heel goed gegaan. Vanochtend een appel, daarna helaas een croisantje en een pakje sultana, chocolade melk en s middags ook een pakje sultana. 's Avonds moest ik nasi eten helaas, maar gelukkig hier wel heel weinig van gegeten.
Ben gelukkig wel afgevallen.

Morgen eten:

s ochtend een appel = 50 cal
s middags een appel = 50 cal
s avonds een appel = 50 cal
heel klein beetje avond eten wat totaal 50 moet zijn, of die appel weg en dan 100 cal.

Verder veel water en heel veel sporten. 1 November moet ik gewoon 45 wegen, en voor 1 december probeer ik 43 te wegen. Zodat ik aan het eind van het jaar, het begin van 2007 kan inluiden met 40 kg!! Dan kan ik weer iets meer gaan eten. Dan is het goed, dus dat moet lukken lijkt me zo!

October 5, 2006 om 17:24
:hoihoi:

ik las je verhaal en vroeg me af waarom je zo graag 40 wil wegen...

tis geen aanval of niks maar ik zat het me gewoon af te vragen

ik hoop dat je uiteindelijk de goede keuzes voor jezelf kan maken, welke dat ook zijn, maar informeer je goed over wat je lichaam nodig heeft...

groetjes
tijgerkatje2
:poes:
October 6, 2006 om 14:54
Hoi..

De reden dat ik 40 wil wegen is dat ik nu niet tevreden met m;n lichaam ben, en ik denk dat ik dat wel ben met een paar kilo minder. Minder dan 40 ga ik echt niet hoor. Dat vind ik lelijk.. maar zoals ik nu ben ben ik ook niet gelukkig... Kijk ik snap heus wel dat mensen dit misschien niet begrijpen enzo, maar dit is gewoon hoe ik me voel en jah, sorry als jullie het er niet mee eens zijn..
Groetjes
October 9, 2006 om 09:13
Ik wil tegen eind dit jaar 45kg wegen, maar het lukt me niet om in het weekend thuis mijn eten onder controle te houden! Ik word er echt gek van, in de week val ik af, maar in het weekend kom ik ontzettend veel bij telkens!

Trien
October 12, 2006 om 19:59
mijn mening of ik het ermee eens ben of niet dat doet er niet toe toch?

wilde alleen graag weten wat nou je beweegredenen zijn om zo weinig te wegen...

ik neem als voorbeeld de dochter van mijn vriend...een meisje van tien...een hele slanke den...zit geen speklaagje teveel op...zij weegt 33 kilo rondom en nabij...

dan denk ik met mijn logische verstand...jij bent een paar jaar ouder en wil 7 kilo meer wegen als eindgewicht...

vandaar dat ik eens vroeg naar waarom...wat is er mooi aan je lichaam dan als je 40 kg weegt?...is dat het gewicht waar je een figuur bij hebt waar je tevreden over bent enz...


groetjes patricia
Onbekend
November 4, 2006 om 10:28
Hey

Ik wil ook graag afvallen want ik vind mezelf niet om aan te zien.
Tegen eind dit jaar wil ik graag 50 kg wegen.
Ik gebruik dezelfde eetmethodes als jou, ben tot nu toe 5 kg afgevallen
(met heel wat vreetbuien, => bijgekomen)
in 2 maanden. Te langzaam volgens mij...

Maar je bent goed bezig joh!:okidoki:

Ik maak je buddy, goed?

Groetjes Pegi :baai:
November 21, 2006 om 06:30
Hey,

Ik kwam je reactie tegen bij de discussie over pro-ana sites. Ik hoop dat je inmiddels anders over je lichaam denkt, want het is echt onverstandig om 15 kilo minder te willen wegen dan je Ideaal Gewicht. Even los van of je het mooi vind of niet (smaken verschillen nou eenmaal) moet je wel beseffen dat je door zo veel af te vallen je organen aantast en je weerstand heel erg naar beneden gaat. Je lichaam wordt heel zwak en eenmaal aangetaste organen herstellen in heel veel gevallen niet meer.

Als je echt verstandig af wilt vallen zul je ook moeten bewegen (waar je wel energie, dus gezonde voeding voor nodig hebt!) en gevarieerd moeten eten. Het punt is namelijk, als je bijvoorbeeld alleen appels zou eten, je lichaam zich daar - uit nood - op aan past en je er niet van af valt! Juist door gevarieerd te eten blijft je spijsvertering op gang en kun je verantwoord gewicht verliezen.

Hey, ik hoop niet dat je me betuttelend vind over komen, dat is echt niet m'n bedoeling. Maar ik zag je profiel en wilde dit toch even aan je kwijt.
Ik hoop dat het je lukt om zowel een binnenkant als een buitenkant te krijgen waarmee jij gelukkig en gezond bent!

Veel succes!!!
December 18, 2006 om 10:02
Meid ik begrijp best wat je door maakt want ik heb zelf twee maal anorexia gehad toen ik jong was... met als gevolg dat ik onvruchtbaar ben en nooit geen kinderen zal hebben tot mijn grote verdriet. Hopelijk maak je niet dezelfde fout als ik...
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan