Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 3, 2006

Rachetje woog op het moment van schrijven 57.30 kg (bmi: 20.30).

Hallo iedereen daar ben ik weer.

Ik ben nu al een tijdje bezig met het bijhouden en ik snap niet dat het gemiddelde caloriën dat iemand moet nemen 2000 moet zijn. Ik denk, als ik niet op zou letten op mijn eten, ik net over de 1000 caloriën zou komen. Op dit moment lukt het me makkelijk om onder die 1000 te blijven.
Het is misschien wel een voordeel dat ik vegetarisch ben en dus geen vette hamburgers eet en geen gummie snoepjes eet (zit gelatine=koeienbotten in).
Ook ben ik niet zo dol op zoet, maar wel hartige dingen, waardoor ik veel koekjes at. Nu vervang ik dit door komkommers of gewoon een kop thee, zodat ik vol zit.

Maar goed. Het is me toch gelukt om behoorlijk wat aan te komen toen ik in Amerika zat. Doordat ik iets te vaak naar de mexikaan ben gegaan en iets te veel ships heb gegeten. Dus nog even voor de mensen die zich afvragen waarom ik hier ben. Het zijn de laatste kilotjes die ik kwijt wil hebben, zodat ik weer op mijn oude gewicht ben. En natuurlijk ook om mijn buikje kwijt te raken die langzamerhand een beetje is gaan groeien.

Nou groetjes en succes allemaal

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan