Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 6, 2006

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Ondanks mijn zak kruidnoten met chocolade, ben ik wel afgevallen. Ik kon mezelf niet tegenhouden vanochtend en ben toch op de weegschaal geklommen. 0,4 ons eraf en ik moet nog drie dagen lijnen voor ik me weer mag wegen. Met een beetje mazzel zie ik de 60 nog wel deze week.

Ik moet vandaag een korte dag werken. Om 14.30 uur ben ik al vrij. Heb ik ook wel verdiend, want ik ben deze week al twee keer later weg gegaan. Het is echt een gekkenhuis op kantoor. Een collega gaat een week naar Amerika en ik moet al het werk voorbereiden wat hij mee moet nemen en moet bespreken (hij gaat naar mijn leveranciers toe). Daarnaast gaat mijn baas over twee weken naar Tsjechie en ook daar moet ik alles voor voorbereiden (ook hij gaat naar mijn leveranciers). Waarom ik zelf niet ga, hoor ik jullie denken? Amerika had ik nog wel heen gewild, maar daar moet je toestemming voor krijgen. Daar kan je niet zomaar heen. Ik mocht dus niet omdat mijn functie niet hoog genoeg is. Naar Tsjechie zou ik echter wel in eerste instantie gaan, maar dat zijn geen pretjes hoor. In drie dagen tijd 7 leveranciers bezoeken. Het hele land rondcrossen en leven van vergadering naar vergadering. Nee, dat is helemaal niets. Vroeger vond ik het leuk, maar nu wil ik liever thuis zijn.

Mijn baas wilde ook mee naar Tsjechie, toen ik het hem aangaf en nu gaat hij dus in mijn plaats. Maar dat betekent wel een hoop voorbereiden van tevoren. Daarnaast had ik gisteren 81 e-mails (van 1 dag). Ook die zijn nog niet allemaal weggewerkt.

Kortom, het is superdruk en ik neem lekker vanmiddag een uurtje eerder vrij. Oke, twee uurtjes eerder.

:minielacht:Nanda

October 6, 2006 om 04:10
Wat lekker dat je toch nog afgevallen bent, bij mij is het gelijk gebleven, maar eigenlijk vind ik het niet zo erg aangezien ik best wel wat gesnoept heb afgelopen dagen.

Ik heb het ook al zo druk op werk en thuis met school...daarnaast moet ik natuurlijk ook nog sporten en thuis wat dingen doen...mijn week is gewoon te kort!

spannend dat je nog niet ongesteld bent, maar hoop er toch niet te hard op, want dan valt het straks zo tegen als je niet zwanger blijkt te zijn. Maar ik duim met je mee...I'll keep my fingers crossed!

ik ga nu ook snel weer verder. Eerst ff :boodschappen: doen en daarna aan mijn schoolwerk. Het weer is echt heel herfstig, dus een rondje lopen zit er niet in. Ik ga vanmiddag lekker naar de sportschool

fijn weekend...je had geen plannen las ik bij Liza. Heerlijk, geniet ervan

:doei:
Suus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan