Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 6, 2006

Maartje27 woog op het moment van schrijven 72.70 kg (bmi: 25.45).

Goedemorgen! :zen2: lekker gesport gisteravond, steps wel een lastige les met veel pasjes erin, had eerst geen zin om nog te blijven voor pilatus maar achteraf blij dat ik dat wel gedaan heb, je hebt zo'n goed gevoel na die tijd! Het lijkt eerst niet zo als je daar ligt op je matje languit en als er dan maar wordt vanuit gegaan dat je wervel voor wevel heel langzaam omhoog komt tot zit-stand, jezelf dubbel vouwt, weer rechtop gaat zitten, beide benen tegelijk omhoog moet houden, weer moet laten zakken en dan weer wervel voor wervel (heel belangrijk, wordt steeds genoemd) terugzakken totdat je weer ligt, zucht..en daarbij letten op je ademhaling, buik inhouden, schouders ontspannen etc. en meer van dat soort oefeningen, af en toe komt ze even bij je staan (of naja, zitten, liggen eigenlijk) en ze noemde me zelfs lenig ha! :D
Voor zo'n les is het leuk en eigenlijk is het ook wel goed om thuis te gaan oefenen denk ik maar weet niet of en wanneer ik mezelf zover kan krijgen ;)

Fijne dag iedereen! Liefs en groetjes Maartje :vlinder2:

MCL
October 6, 2006 om 07:21
Klinkt lastig dat pilatus. Ik heb het nog nooit gedaan, maar ben nu ook niet meer lid van een sportschool. Zou niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen. Met een fulltime baan, vrijwilligerswerk, sociale contacten en streetdance heb ik al mijn week vol gepland.

Daarom dwing ik mezelf om fietsend naar het werk te gaan (half uur heen en half uur terug). Maar met deze regen is dat niet zo leuk om te doen. De kinderen in het kindertehuis vinden het er maar wat grappig uitzien als ik weer zeiknat in mijn regenpak aan kom fietsen. Ik moet zeggen het ziet er ook niet uit zo'n pak.

Hoe is het met de lijn? Val je nog af?

Liefs marciel
October 6, 2006 om 10:14
Hoi Maartje,

Lekker gevoel he, als je gesport hebt! Heb gister ook 5 kwartier gebokst en daarna nog even op de crosstrainer gestaan. Toen ik thuis kwam had ik echt een heerlijk voldaan gevoel!
Pilates lijkt me ook wel wat! Ik doe zelf heel veel aan yoga. Mijn moeder is yoga lerares. Je merkt dat bepaalde oefeningen terug komen bij body balance, pilates en yoga.
Hoe gaat het verder met afvallen?
Prettig weekend!

groetjes,
Irene
October 6, 2006 om 14:18
pffff ik geloof niet dat dat iets voor mij zou zijn pilates....
ik ben namelijk zo stijf als een plank. Hardstikke zonde want vroeger was ik hardstikke lenig en deed zo m'n benen in m'n nek. Nou dat zal ik nu maar niet meer proberen :haha:

maar goed hoor van je, ga zo door !
Onbekend
October 6, 2006 om 17:42
:hi:
Hoe is het nou...??? Ben een paar dagen niet op valtaf geweest, dus heb het 1 en ander gemist :sorrie: Ik zie wel dat je nog steeds goed zit met je gewicht, hardstikke goed van je! :ja: Hou vol he! Jij gaat je streef zeker halen aan het einde van het jaar! :okidoki:
Ik hoop dat ik het ook haal :hm: Ik doe 1 week goed, 1 week slecht, dat schiet niet op he.??? Dat laat het lijntje alleen maar stijgen :boos:

Nog leuke plannen voor het weekend...??? Hopen dat het weer een beetje meezit, want het lijkt niet veel soeps te worden... :pf:

:prettigweekend:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan