Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 6, 2006

Olive woog op het moment van schrijven 94.10 kg (bmi: 31.81).

Het eerste :streefdoel: is in zicht.
hoi hoi hoi
:jippie::jippie::jippie:
wat doet me dat goed. Mijn trouwring :ringen: krijg ik terug aan maar zit nog niet echt lekker dus wacht ik nog een weekje.
mijn :trouwjurk: pas ik terug als ik echt onder de 94 zit.

Het gaat dus heel goed met het lijnen maar toch besluipt me de faalangst:(. Ik heb nog steeds tegen NIEMAND gezegd hoeveel er reeds af is omdat ik vrees dat dit niet blijvend is. erg he.
Maar als ik hier de dagboeken lees dat krijg ik hoe langer hoe meer vertrouwen dat het met valtaf.nl wel zal lukken.

De laatste dagen voel ik me wel nogal slap. :dromenoverslapen: Mijn spieren voelen moe aan en ben sneller uitgeput als ik inspanningen doe.
Hebben jullie dit ook en gaat dit over?

:groetjes:
:)live

October 6, 2006 om 04:30
Heeej goed zeg, bijna je eerste streefdoel bereikt!!!

Ik heb dat ook hoor, dat ik bang ben om de kilo's die eraf zijn er zo wer bij zijn.
Maar vind het zo zonde van al die moeite, dat ik dat keer hopelijk wel sterk genoeg ben om de kilo's eraf te houden.

Als ik mijn streefgewicht bereikt heb, wil ik gewoon nog een tijd mijn calorieën blijven bijhouden hier, zodat ik dan niet ongemerkt steeds meer ga eten.

Ik voel me trouwens niet slap, maar ik heb ook nog nooit zo gezond gegeten, veel groente en fruit enzo, en gewoon goed ontbijten en lunchen, daar red ik het wel op.

Heel veel succes!

:g1roetjes :l1aura
October 6, 2006 om 13:12
:oy: Olive,

Leuk hoor, dat je zomaar bij mij binnen bent komen snuffelen, gezellig.
Ik heb een beetje bij jou rondgekeken in je profiel en wat een leuke doelen heb jij.
Wij zijn morgen 30 jaar getrouwd en al 30 jaar heb ik mijn trouwjurk niet meer aangekund.
Voor mijn trouwen was ik ook wat afgevallen, en daarna ja, dan wordt je zwanger en van het een komt het ander.
Ik heb in die jaren al miljoenen afvalpogingen gedaan en soms lukte het een tijd maar altijd was er weer die :jojo: die weer aan de slag kon.
Misschien heb je mijn verhaal in mijn dagboek wel een beetje gelezen, maar sinds ik hier bezig ben heb ik zo veel plezier in afvallen en er mee bezig zijn dat het me eigenlijk heel makkelijk gaat. Soms heb je best nog wel moeilijke momenten maar dan kan ik beroep doen op mijn buddy's en dat is erg fijn. En zelf steun geven aan anderen is nog fijner.
Ik heb jou ook gelijk erbij gezet, want mijn motto is "hoe meer hoe gezelliger".

Je schrijft dat je je een beetje slap voelt, misschien drink je te weinig of heb je inderdaad wat meer vitamine en mineralen nodig. Water drinken is wel heel belangrijk daar zal iedereen het mee eens zijn:!:

Heel veel plezier met afvallen en tot snel

:groetjes: didi


:goodluck:

:lentelijn::lentelijn:
Onbekend
October 6, 2006 om 14:58
Hallo,

Gezellig dat je even op bezoek kwam. Volgens mij ga jij ook goed, al meer dan 4 kilo kwijt. Het gaat altijd met horten en stoten, dat is wel grappig. Goed dat je bezig bent met afvallen, want vooral als je diabetes hebt, is het heel erg belangrijk om lichter te zijn. En zoals je zelf al gemerkt hebt, spuit je al minder. Het zou fantastisch zijn als je er helemaal van af kon. Gewoon doorgaan en dan merk je het van zelf. Loop je bij de dietiste? In het begin heb ik tegen niemand gezegd dat ik aan het afvallen was. Ik vond dat makkelijker. Dan sta je niet zo onder druk en hier op de website is er altijd wel iemand met wie je alles kan delen. Het duurde vrij lang voor mensen zagen dat ik was afgevallen. Heb lang mijn oude kleding gedragen, omdat ik veel wilde afvallen had het weinig zin al nieuwe kleding te kopen. Nu na bijna 21 kilo is het fantastisch. Iedereen maakt er nu opmerkingen over en dat helpt natuurlijk heel erg. In de winkels pas ik plotseling weer alle kleding en dat geeft ook een kick. Ik weet nog niet wat, na de 80, mijn volgende doel wordt, maar dat er meer af moet, dat is duidelijk. Ik ga voorlopig gewoon door zoals ik al sinds januari bezig ben.

Veel succes en bezoek me maar als je zin hebt.

:hug: Firefly
October 7, 2006 om 07:20
:hallo2: Olive,

Bij de club diabetes en afvallen zal ik je berichtje en omdat daar niks te beleven is ben ik maar even in je dagboekje komen snuffelen. Je bent echt heel goed bezig hoor! Je eerste streefdoel in zicht....heerlijk!

Volgens mij heeft iedereen dat wel dat je bang bent dat wat er af is er ook weer aankomt. Dat is ook niet zo gek, want dat gebeurt ook vaak. En een beetje schommelen met je gewicht is helemaal normaal. Waar ik bang voor ben is dat ik weer terugval in mijn oude eetgewoontes.

Wat de vermoeidheid betreft, dat heb ik niet echt. Maar ik weet wel dat ik me energieker en sterker voel naarmate ik meer beweeg.

Meid heel veel :succes: Het gaat je zeker lukken je streefdoel te bereiken!

:groetjes: Baja
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan