Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 6, 2006

Mobey woog op het moment van schrijven 103.00 kg (bmi: 34.82).

:hello2:

Morgen uitgerekend, maar hij/zij laat nog steeds niets van zich horen.
Hij/zij vind het natuurlijk veels te gezellig bij mij, maar ja, het word hier wel een beetje krap zo, dus eentje moet er toch echt uit :lachen:
Maar het kan natuurlijk ook nog twee weken langer duren, maar daar hoop ik natuurlijk niet zo op.
Zodra ik na de bevalling weer achter de computer kan kruipen kom ik jullie alles vertellen.

Ik wens jullie een heel fijn weekend :prettigweekend:

Groetjes :n:ancy

October 6, 2006 om 04:18
Ja, ik hoop ook voor je dat het snel gebeurt en dat je het snel achter de rug hebt. Ben erg benieuwd!

Jij ook een fijn weekend!

:dag:
October 6, 2006 om 04:26
Hoi Nancy,

Ik geloof dat de een op de 7e en de ander op de 8e is uitgerekend. De ene (aangetrouwde nicht) had gehoopt dat de baby 2 weken eerder zou komen, want de eerste was ook te vroeg. Persoonlijk denk ik dat de baby wacht tot de 9e, want dan is er ook al iemand anders jarig in de familie. Blijkbaar hebben we in onze familie er een handje van om in clusters jarig te zijn. Zo zien we elkaar maanden niet en dan weer 5 keer in twee weken tijd. De ander (collega) zal het nu, net als jij, ook wel zat zijn. Zij was ook heel blij met zwangerschapsverlof te kunnen, ze was zo moe. Oh, en dan vergeet ik nog helemaal die collega wiens vriendin zwanger is en ook op het punt staat te bevallen. Die zit ook op hete kolen.


Het zou zo ongelooflijk grappig zijn als ze allemaal op dezelfde dag geboren worden, maar ik hoop inderdaad voor jou niet dat het morgen gaat gebeuren. We horen het wel.

Heel veel sterkte voor de laatste loodjes en we horen het wel...

groetjes
BeertjeCliff
October 8, 2006 om 16:24
Hoi Nancy,

nee ik heb ook nog niets gehoord, maar dat had ik ook nog niet verwacht. Ik denk dat ik het pas te weten kom als de geboortekaartjes binnen komen.

Ik heb een leuk, druk weekend achter de rug. Donderdagavond ben ik met een vriendin naar het theater geweest. Vrijdag was ik lekker de hele dag vrij, ik heb toen de halve dag achter de pc spelletjes zitten doen (maar je het regende ook de hele dag). Zaterdagmorgen uitgeslapen en daarna boodschappen gedaan. 's Middags weer lekker rustig aan gedaan. 's Avonds had ik een verjaardag van een voormalige buurvrouw. Dat is voor mijn doen heel laat geworden. Dus vanmorgen weer uitgeslapen. Toen eerst een hele tijd met Beertje (het konijn) op schoot gezeten, dat was al weer een tijdje niet gebeurd dus het werd hoog tijd. Daarna afwisselend gelezen en het huishouden gedaan. Voor mijn doen heb ik zelfs veel gedaan. Zoals je misschien weet heb ik de afgelopen maanden veel last van mijn rug gehad en daardoor was ik beperkt in wat ik wel en niet kon doen en hoel lang achter elkaar. Maar vandaag heb ik en de was en de afwas en de konijnenbakken en de keuken en gestofzuigd. IK voelde mijn rug wel, maar het is niet uit de hand gelopen. HEERLIJK!

Als die kleine van jou nu nog hoog (en droog) zit dan kan je volgens mij nog wel even wachten. Een zekerheid heb je: binnen nu en twee weken moet het eruit komen. Of vrijwillig of onvrijwillig.
Ik kan me voorstellen dat je opgelucht bent dat de bevalling niet gisteren was. Je bouwt toch een vertrouwensband op met een verloskundige en dan zou je het opeens moeten doen met iemand die jij en die jou niet zo goed kent.

Meissie, ik wens je nog een paar gezonde, slaapvolle nachten toe. Dat kan zomaar veranderen.

groetjes
BeertjeCliff
October 9, 2006 om 05:01
Hoi Nancy,

nou zo snel kan de wereld dus veranderen. Ik hoorde vanmorgen dat mijn collegaatje vrijdagmorgen is bevallen van een meisje. Haar tweede. Dus dat is de eerste die in ieder geval goed is gegaan.

groetjes
BeertjeCliff
October 10, 2006 om 15:50
Hoi Nancy,

bedankt voor je lieve berichtje in mijn dagboek.

Waar je al niet mee bezig kan zijn in je dromen.... Nog even en je weet het. Tot die tijd is het: jongen?/meisje?/jongen?/meisje?/jongen?/meisje?

Ik heb trouwens een kopie gekregen met daarin 9 weken SB, ik denk niet dat SB en ik een gelukkige combi zijn.... Ik zou dan een heleboel zaken moeten eten die ik echt niet lust: halvarine, vleeswaren, jus, 30+ kaas (echt waar: wil je me over mijn nek zien gaan dan moet je me deze dingen te eten geven). En ik ben toch ook wel zo bijdehand om te bedenken dat ik daarvoor alternatieven moet verzinnen omdat ik anders voedingsstoffen tekort kom. Ik denk er nu over om dan maar in de trend van SB zelf te gaan dokteren.

Nou, rust nog even uit en tot schrijfs

groetjes
BeertjeCliff
October 11, 2006 om 16:37
:lachen: dat zou wat zijn: BeertjeCliff de beroemde voedingsconsultant... Kan jij zeggen dat je er van het eerste begin bij bent geweest!!!

Ik denk dat ik van het vrijdag of in het weekend ga proberen of ik een eetlijst op kan stellen (met SB als basis).

tot schrijfs

BeertjeCliff
October 12, 2006 om 01:31
:goedemorgen2:

heyyyyyyyy zussie

weet je.:tijgertje2:
............duurt langgggggggggggggggggggggggg :fluiten:

groetjes :haveaniceday:

:kangaroe:
October 12, 2006 om 19:50
ja zussie

duurt laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang!!!!!

:lachen:

ik had je afgelopen avond willen bellen maar uiteindelijk was het tien voor elf ofzo...
heb de :telefoon: drie keer over laten gaan en toen maar opgehangen...waarschijnlijk lag je al in je bedje...

:knuffel:
patricia
:poes:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan