Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 6, 2006

Von1967 woog op het moment van schrijven 84.60 kg (bmi: 29.27).

Hallo

Na 20 weken lijnen sta ik stil en val echt geen grammetje meer af..terwijl ik nog zo graag die 5 kilo kwijt wil want 80 vind ik wel een leuk getal.
Nu had ik al ergens gelezen dat je meer moest gaan eten om af te vallen dus daar ga ik maar mee beginnen...neit te veel natuurlijk..

Die spaarstand is neit echt motiverend pffff

De groetjes maar weer
Von

October 17, 2006 om 05:48
hoi von,

bedankt voor je reactie in mijn dagboek, ook ik zit in een spaarstand en val bijna niet meer af na 22 kilo, deze week ook, helaas "maar" 300 gram oke het is iets en zet het ook uit mijn hoofd, hopelijk kom ik ooit in de buurt van de 80. ben zins het stil staan voor het slapen nog iets gaan nemen, bv een hand vol pinda's, zoute stokjes, ijs (oeps) stukje 20 + kaas en andere lekkere dingen die ik mezelf een half jaar had ontzegt, en ja hoor me lichaam wil weer een beetje, kleine beetjes maar het nadeel van lekkers nemen is toch wel dat je zin krijgt in meer lekkers

hou vol en veel succes...
November 1, 2006 om 06:50
Zo te zien gaat het je goed lukken om onder de 80 te komen, ben je idd meer gaan eten om af te vallen?? In iedergeval: super dat je zoveel afgevallen bent, echt knap!!
Groetjes,
Maaike
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan