Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 6, 2006

Zussiezus woog op het moment van schrijven 108.40 kg (bmi: 36.64).

:hoi:
Eindelijk even tijd om iets over mijn vakantie te schrijven. Eigenlijk lijkt het alweer zover weg na een week regen en kou.

We zijn heerlijk naar Kusadasi geweest en we kregen op het vliegveld in Bodrum te horen dat ons hotel 1 nacht overboekt was maar dat we naar een ander 5 sterren hotel zouden gaan.
Dat was hotel Charisma dat naast Korumar lag. Het was een heel luxe hotel met jaccuzi op de kamer en alles gloednieuw. Het hotel was pas een maand open.
Toen het dan ook de andere morgen heeeeel hard regende, kwam het water langs de trap in het hotel naar beneden en in de eetzaal kwam het uit de muren en uit het plafond. Er stond 3cm water in de eetzaal. Sneu voor het personeel die allemaal rondliepen met trekkers om de vloer weer droog te krijgen.
Gelukkig konden we om 12.00 uur naar ons eigen hotel.

Daar wachtte ons de volgende verrassing: kennissen van het jaar ervoor hadden zonder dat wij het wisten ook geboekt en die stonden ineens achter ons GEWELDIG!!!

Een heerlijke week gehad, heerlijk naar de HAMMAM en een boottochtje langs de kust.
Natuurlijk naar de markt geweest dat is latijd weer een belevenis opzich, ik vind het een sport om iets voor een zo laag mogelijke prijs te krijgen en ook dit jaar was ik weer succesvol.
Lekker gegeten en gedronken en vooral veel geluierd en gelachen kortom voor herhaling vatbaar. Volgend jaar gaan we weer.

Thuisgekomen wachtte daar de weegschaal. Was ik vrijdag 22-09-2006 nog 104 kg, nu wees hij toch echt 105,3 kg aan. Nou ja dat weegt niet op tegen de heerlijke week die ik heb gehad waarin ik me niets heb ontzegd. Ik ben vanaf afgelopen maandag weer streng voor mezelf en ja hoor vanmorgen was het 103,8 kg alles er dus weer af en iets meer.

Nou tot zover................

:groetjes:
:h1erma

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan