Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, November 11, 2006

Snaai woog op het moment van schrijven 88.20 kg (bmi: 27.84).

in afwachting van demevrouwen, die gedreigd hebbeen vandaag vanaf 9 uur met mij een rondje te gaan hollen, nam ik alvast een boterham. met een hard korstje.

ik zie er nu dus uit als een kind van een jaar of zeven met een "fietsenrek". de zwakke en al vaak gerepareerde tand is finaal afgebroken. de vorige keer was er nog geen reden voor een kroon, zei de tandarts. hij repareerde dus even snel met als opmerking dat hij geen garantie gaf dat het lang zou blijven zitten.

toen ik vroeg waarom dan zoveel moeite voor een tijdelijke oplossing was zijn antwoord met brede glimlach: maar je moet toch kunnen lachen?

omdat dat alweer maanden geleden is denk je minder aan voorzchtig zijn. in het begin geen appeltje afbijten, maar inmiddels alweer vele keren wel. en nu dus weer een probleem. vandaag en morgen wat minder spontaan lachen. hand voor je mond, niet bij het niesen maar bij het lachen :haha:

wat heeft dit eigenlijk met afvallen te maken? oja, nou moet ik twee dagen "pap" eten en dat wordt wat lastig.
:snaai:

November 11, 2006 om 03:56
de ene mevrouw ging wel mee en nam zelfs haar echtgenoot mee. de andere mevrouw bleef nog even slapen.

de meneer had zich niet zo voorbereid en moest onderweg af en toe even afhaken en dat is natuurlijk geen probleem. gewoon samen uit en samen thuis. daardoor een wat korter rondje dan donderdag :haha:

4.28 km, 8 km/h, 31.47 minuten, precies 400 kcal
:snaai:
November 11, 2006 om 06:18
Hoi Hans,

Vereerd dat je een bezoekje hebt gebracht aan mun dagboekje. Hoogstwaarschijnlijk heeft jouw lief en ik hetzelfde onderzoek gehad. Sinds ik hier mee bezig ben geweest, heb ik van heel veel verschillende mensen gehoord dit wel eens ondergaan te hebben. Wat mij wél verwonderde is dat er mensen bij zaten die zeiden dat het niet pijnlijk was; alleen maar vervelend gevoel als het slangetje de bocht omgaat! Ook van dat roesje heb ik gehoord, maar dat krijg je niet per definitie als het niet goed blijkt te gaan: dat moet van tevoren worden ingepland, waarschijnlijk alles te doen met aanwezigheid van een anesthesist.

Waarom heeft ze in godsnaam 4x het onderzoek ondergaan? Fijn dat je erbij kon zijn, want dat is nu juist het vervelende in dat soort situaties. Je kunt niet voor jezelf opkomen en goed op de situatie inspelen. Ik wacht nu het gesprek met de behandelend arts af. Als er onvoldoende info is doe ik het over, maar als de artsen denken in principe genoeg gezien te hebben om een goede diagnose te kunnen stellen, geef ik mijn portie aan Fikkie!

Zit verder niet zo heel erg in onzekerheid; heb niet het gevoel dat er iets ernstigs aan de hand is……..

Ik zie dat jij het verder goed doet met het behalen van je doelen! En wat een geweldige sportieve prestaties! Proficiat!

Groeten, :yess:
November 11, 2006 om 10:16
Hoi Snaai! Wij zullen ook maar niet lachen! Je bent het wisselstadium al even voorbij denk ik? Nee, wat zul je je ongemakkelijk voelen. Kun je snel weer bij de tandarts terecht of duurt dat 3 maanden? Ik droom zo af en toe dat al mijn tanden er 1 voor 1 uitvallen en of afbrokkelen. Dat is nooit een leuke droom.

Wat je zei over dat lopen in blokjes dat klinkt goed. Ik loop nu via my assics.nl in een schema en dat is ook goed te doen. Ik had aangegeven dat ik 30 minuten achter elkaar wil kunnen rennen. De afstand vind ik dan nog niet eens zo interessant. Van de week moet ik op dinsdag 2 x 1 minuut wandelen en 7 minuten draven en op donderdag 1 x 2 minuten wandelen en 10 minuten draven. De week erop 8 en 12 minuten. Het is goed te doen en het geeft een kick dat het steeds beter gaat. Dat je na ongeveer 2 minuten rennen ineens over een dood punt komt en dat het lekker gaat. Ik kan mij nu al voorstellen dat dat verslavend kan werken!

Ik wens je veel succes met je gebit en je sportieve prestaties en natuurlijk je lijn!

Fijn weekend! Van Patricia.
November 11, 2006 om 11:35
Wat lees ik nou bij onze club? Heb JIJ ook in Doetinchem gewoond? Wie weet hebben we elkaar dan al wel enkele keren gezien........ Ben er geboren en getogen, tussendoor wel 10 jaar in het mooie, nabijgelegen Ulft gewoond.

Uiteindelijk toch weer teruggekeerd naar "mijn" stad, en nu in het doolhof dat met Dichteren noemt........

Heerlijk! Ik hoef hier niet meer weg......

Succes met (of moet ik zeggen "zonder";) je tand. Wiens glimlach is nu charmanter, de jouwe, of die van mijn 7-jarige dochter die volop aan het wisselen is? :haha:

Goed weekend,
:sjaspers:
Jaqueline
November 12, 2006 om 09:07
Hoi Hans,

Ik houd wel van pap, eet een paar keer per week havemoutpap. Geeft een lekker warm gevoel in je buik en schijnt ook goed te zijn voor je cholesterol. Ik maak het wel van sojamelk want ik ben allergisch voor koemelk.
:nordic: in de sportschool en :skate: ? Ja, daar hebben ze machines voor de synchro en de wave machine. Daarop maak je in principe dezelfde bewegingen. Gaat best lekker, ik hoop natuurlijk dat ik daarmee mijn conditie op een goed niveau breng zodat ik als ik weer buiten kan skeeleren met mijn zoon, niet ergens achteraan hobbel... :lachuh:

Ik hoop natuurlijk wel voor je dat die tandarts van je snel tijd heeft voor je zodat je weer lekker voluit kunt :lacheuh: .

:groetjes:
Jacq.
November 12, 2006 om 17:12
Hoi Hans,

Ik begrijp dat het voor jullie dus een heel ingrijpend gebeuren is geweest! Heerlijk dat jullie nu alsnog die Nieuw Zeeland reis kunnen maken. Geniet ervan en veel geluk; ik krijg vast ergens nog wel iets mee van jullie reisavonturen. :D

Groetjes, :yess:
November 12, 2006 om 17:54
Hoi Hans,

Het is jammer dat wij mensen tot het soort behoren dat er iets heel ingrijpends voor nodig is om ons bewust te maken van al het goede dat we gewoon hebben en voor granted nemen……

Gaan, zoveel als je kunt en zo vaak als je kunt: reizen en genieten! Vind ik één van de machtigste dingen om te doen, maar kom daar de laatste jaren als solomoeder niet zo vaak aan toe als ik zou willen! Heerlijk voor jullie dat het dus weer kan.

Weltrusten, Yess
November 13, 2006 om 05:22
Hoi Hans
Dank voor je berichtje in mijn dagboekje.
Je vraagt wat er mis is met drop.
Eigenlijk niks natuurlijk en ik heb er zeker van genoten.
Het probleem is alleen dat ik makkelijk vocht vasthoud en in drop zit zout...
Bovendien zit in drop een stofje dat slecht is voor je bloeddruk
en ik slik medicijnen
om mijn bloeddruk te reguleren.
Dus is het niet verstandig om drop te eten, maar inderdaad wel lekker!

Sterkte met het eten van pap. zou niks voor mij zij.
Ik hou er absoluut niet van.

:kitty:
Liefs van

:nijne:
Nijne
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan