Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, November 11, 2006

Supersized woog op het moment van schrijven 123.10 kg (bmi: 46.33).

:dagboekje:

Het feest gisteren veel reuze mee. Het was nog gezellig zelfs. We waren doordat de taxi niet op tijd kwam na de koffie met gebak ronde pas binnen. Heb nog wel een kop thee op maar dat gebak daar kwam ik makkelijk mee weg zonder dat het iedereen opviel dat ik het niet nam.

Wat ik zo verschrikkelijk vind is dat als mensen horen dat je op dieet bent ze de hele avond daar over willen praten. En als je dan een hapje pakt vragen ze ; mag jij dat wel met je dieet.Daar heb ik al helemaal geen zin in. Dus zeg ik niet dat ik weer op dieet ben tegen "vreemde".

Ik heb 2 bacardicola-light gedronken over de hele avond verspreid en de rest spa blauw. Ze dachten gewoon dat ik moest rijden,haha. En ik heb er lekker van zitten genieten.Veel bewuster dan normaal als je ze zo maar naar binnen gooit.
Hapjes neem ik zo wie zo nooit op een feest omdat ik weet wat er allemaal in een keuken kan gebeuren. Dat is gewoon uit hygiëne oogpunt. Dus daar had ik ook geen moeite mee.

Voor vanavond heb ik een fles cola lemon light in huis gehaald. Weer eens iets anders.Ik denk dat ik een klein stukje taart neem maar dat weet ik nog niet eens zeker. Zoals het er nu uitziet heb ik er niet eens zo'n zin in.

Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Heb af en toe echt het idee dat ik dit zelf niet ben. Volgens mij hebben een stel aliëns me s-nachts een keer omgeruild. Ik die grote snoepkont, die bourgondiër die overal aan mee deed. Die weigerd nu de lekkerste dingen zonder moeite.Daar snap ik echt gewoon helemaal niks van. Een avondje stappen ging altijd gepaart met een fles bacardi of wodka die met fris gemixed werd en dan nog een stel van die zoete shots. Het kon niet op. En nu heb ik met mijn colaatje light gewoon net zoveel plezier als anders.

Het grote wonder is geschiet. Supersized heeft het licht gezien. Als ik er maar niet door verblind wordt.

Fijn weekend:weekend: allemaal:groetjes:Supersized

O ja, mijn broek zakt af.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan