Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, November 11, 2006

Opnaargezond woog op het moment van schrijven 59.50 kg (bmi: 22.12).

OK, missie soep uit blik tijdens werk is niet helemaal gelukt... Nu heb ik wel iets gevonden wat wel lukt! Namelijk rijstewafels meenemen naar m'n werk. Gisteren voor het eerst uitgeprobeerd en het werkt super goed! Het is niet eens zo zeer dat ik heel erg honger heb, maar gewoon door alle drukte en al het eten om me heen MOET ik gewoon iets eten! En dan kan ik beter rijstewafels eten dan al die andere dingetjes! Kreeg wel meteen commentaar van m'n baas aan het einde van de avond dat ik een spriet ga worden als ik zo door ga. Heel hard werken (lees als een gek rondrennen omdat het hele restaurant vol zit) en niets van zijn lekkere creaties eten! Gelukkig kon ie er wel om lachen en ik ook! En tja, een spriet worden willen we allemaal toch? Maar dan wel een die kan eten wat ze wil en waar nog wat spieren aan zitten!

Vanmorgen heb ik een uur "gepumpt" (body pump), daarna een uur pilates gedaan en daarna nog een kwartier buikspiertraining... Morgen weer lekker hardlopen met m'n vader. Hoop wel dat ik enigzins fit ben, want heb vanavond (voor de verandering...) weer eens een feest!

Nou, fijn weekend allemaal!

groetjes,
Irene

ps: ik heb vorige week met een vriend van een vriendin van me gezoend en nu probeert ze me de hele week al te koppelen en vanavond is ie er misschien ook, alleen ik weet echt niet of ik 'm leuk vind, want was toen wel errug dronken!haha

November 11, 2006 om 10:57
Hallo Irene,
Wil je even veel succes wensen voor vanavond. Enne misschien is hij wel heel leuk (dit hoop ik echt voor je) en anders flink dronken worden dan word hij misschien van zelf leuk haha.
Veel plezier.
rupsje
November 15, 2006 om 03:23
Nou Irene, Ik wil je natuurlijk heel veel succes wensen voor vanavond. Ik ben wel heel benieuwd wat of je gaat klaar maken. Ben je een echt kokkereller op meer van de afhaal? Nadat ik je foto heb gezien ben ik er van overtuigd dat je je geen zorgen hoef te maken of onzeker hoef te zijn hoor. Je ziet er goed uit en zorg dat je dat uitstraald. Het komt vast goed met jou!!!
Laat je het me weten hoe het was?
groetjes rupsje
p.s. ik sport vanavond wel voor twee!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan