Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, November 11, 2006

Jojojuf woog op het moment van schrijven 64.10 kg (bmi: 22.71).

Gelukkig is iedereen weer beter! Mijn man werd halverwege Marco Borsato ziek dus zijn we eerder naar huis gegaan. Ik was toen ook nog vrij gammel dus ik was blij dat ik om 24.00 uur in mijn bedje lag. Gelukkig zijn we wel geweest.

Maar goed iedereen dus weer beter gelukkig en weer lekker gewerkt de afgelopen week. Met de lijn gaat het ook niet slecht. Ik heb iedere dag wel wat gesnoept en de weegschaal blijft al 5 dagen op 64.7 staan. Ik vind dat goed zo. Ik kom gelukkig niet gelijk een kilo aan bij 1 chocolaatje. Dat is mij eerder namelijk wel gebeurd. Ook heb ik van de week weer kunnen hardlopen. Het was wel wat zwaarder dan twee weken geleden maar het viel me toch mee. Ik wil de komende week wel weer de teugels wat aantrekken want anders wordt het snoepen weer een gewoonte, en dat moet niet.

Vanavond de kou in met de lampion en daarna lekker met de voetjes op de bank! Zijn er niet meer mensen die Sint Maarten in de zomer zouden willen vieren? Ik ben er erg voor!

Fijn weekend allemaal! Patricia.

November 11, 2006 om 11:22
hoi Patricia,
wat jammer nou dat je de helft (of zo) van het concert moest missen. wij gaan volgend weekend ook zoiets doen in Ahoy maar dat mag Elly nog niet weten ;)
het heeft alles te maken met het feit dat zij in dat weekend jarig is.

wisselen in mijn gebit gebeurt helaas vaker, maar dan eigen kiezen voor kronen. de tandarts vindt mij wel aardig.
:tandarts:
ach, ik kan voor dit soort noodreparaties over het algemeen wel dezelfde dag nog komen, dus maandag wordt een gezellige dag
fijn weekend verder!
:snaai:
November 12, 2006 om 06:40
:hoihoi:

Fijn dat iedereen weer beter is.
Blijf wel aan de teugels trekken want voor dat je het in de gaten hebt vliegen de kilo's eraan.

Sint Maarten was bij ons droog gelukkig ik had 36 zakjes in huis om uit te delen maar ik had te kort toen hadden we alleen nog madarijnen voor de kinderen
46 zijn er geweest ik heb het nog nooit zo druk gehad.

Fijne dag vandaag :bye: Petra :bladeren1:
November 15, 2006 om 16:02
Hoi Patricia,
Wat jammer dat jullie ziek zijn geweest, maar wat een resultaat zeg,ik kan enkel zeggen dat je echt knap werk afgeleverd hebt 64,7 kg ik droom er van!! maar ja, jij zult wel een sterker karakter hebben! je verdiend een :bloemetje:
ik ben een tijd niet meer op deze site geweest, mijn computer had het weer laten afweten en ben nog een paar dagjes op reis geweest, ben naar Venetie geweest, het was zalig! ik ga vanaf morgen me wegen, ik ga me in het vervolg zelf wegen en dat elke donderdag morgen, ik kan hopelijk het karakter hebben om vol te houden en hopelijk heb ik de :ww2: niet meer nodig!
voor u een dikke proficiat!
vele groetjes,
Nadine
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan