Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, October 17, 2004

Wateengedoe2 woog op het moment van schrijven 57.00 kg (bmi: 21.19).

Hier zijn de metingen van deze week weer:

gewicht 57,9 kg (was 58,0)
taille (nuchter) 71,1 cm (was 71,3)
bovenarm (aangespannen) 29,1 cm (was 29,2)
bovenbeen 52,9 cm (was 53,1 cm)

Het allermooiste is dat mijn taille elke dag enkele mm is afgenomen. Die 71,1 cm is het gemiddelde van 71,9 op maandag (na het vreterijtje op zondag) tot 70,3 vandaag! :)

Ik hoop echt dat ik deze vooruitgang vast kan houden, dan heb ik blijkbaar echt de smaak van het lijnen te pakken :) Misschien heeft het hardlopen (vorige week 3x25 min., dat is 2x vaker dan de weken ervoor) eraan meegeholpen - dat blijf ik in ieder geval zo doen. Tot nu toe is (meestal onverklaarbaar) mijn taille toegenomen op maandag (enkel vorige week was dat natuurlijk níet onverklaarbaar :D). Dat komt misschien doordat ik in het weekend te onregelmatig eet. Gisteren ook niet zo goed gegeten :( dus dat wil ik vandaag anders doen. Ben al begonnen met een degelijk ontbijt van >500 kcal en dan straks naar de gym. Dan vanmiddag nog 2 maaltijden. Vanavond ga ik bij Ivonne eten, nou die kookt natuurlijk volledig volgens mijn website ;)

Groetjes,
Edith

October 17, 2004 om 04:17
kijk toch weer 5cm kwijt.
toppie!
gaat het :trainen: voorderest ook goed?
bij ons ging het :gewichtsheffen:iets beter dan woensdag.
ik hoop dat het woensdag weer wat beter gaat.
prettige zondag:zon:
liefs debster:knuffel:
October 17, 2004 om 04:24
Hoi Debster,

5 cm kwijt? Waar dan? Ik snap die berekeningen nooit zo goed, want hoeveel cm je kwijtraakt in totaal, dat ligt er maar net aan op hoeveel plaatsen je rekent ;) Voor mij is de taille nr. 1 (zolang de arm ongeveer hetzelfde blijft .. en ik ga straks mijn biceps weer goed oppompen, dus dat komt wel goed!).

En trainen gaat goed, straks rug en biceps, heb er al zin in! :) Ik ben wel benieuwd of ik me ook vaker kan optrekken naarmate ik lichter wordt. Dat zou je wel denken, dan hoeft er immers minder mee naar boven :) De laatste tijd steeds 3 setjes van 5x gedaan, eens kijken of ik er vandaag een herhalinkje meer uit kan persen!

Groetjes,
Edith
October 18, 2004 om 02:59
Hoi Edith,

ziet er goed uit. veel mm verloren. Het weekend was bij mij heel gezellig van vrijdag tot zondagavond gesnoept :nee:
ik ben :ongi: dus dan hou ik alleen van eten en interrseeerd me het lijnen ect ect helemaal geen moer. vandaag weer lekker gewoon gezond eten.

ik had vrijdag de 8x35 net niet gehaald bij nr 8 had ik hulp nodig. ik heb wel de 40 Kg geprobeerd en die drukten ik 2x. Ik heb gisteren de benentraining overgeslagen had geen zin en we waren pas rond 3 uur thuis dus heb lekker uitgeslapen en die benentraining halen we wel weer een keer in.

tot gauw weer he

groetjes Joyce
October 18, 2004 om 04:52
Hoi Joyce,

Toch 7x de 35 kg gedrukt, niet slecht toch? :) En ik hoop dat je niet te veel last hebt van je menstruatie. De vreteritis houdt bij jou blijkbaar op zodra je ongesteld wordt.

Ik had me een week verkeken op mijn menstruatie, wat bleek, vanochtend hing de :ongi: uit! Dus dat is in ieder geval een gedeeltelijke verklaring voor de ellendi van vorige week. Toch ben ik wel blij met de sintjanskruid hoor (niet dat die nu al werkt, dat duurt enkele weken). Want ondanks het begin van mijn menstruatie voel ik me nog steeds niet jofel en PMS is dan normaal gesproken allang weg.

Groetjes,
Edith
October 19, 2004 om 04:46
Hoi Edith,

Gisteravond de 35kg 8x gehaald YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
de 40 kg was 3x

de laatste van de 35Kg ging maar net maar hij was boven.

Hoe gaat ie met jou en je :ongi: al een beetje chaggie af hahahaha.

groetjes joyce
October 19, 2004 om 04:52
Hoi Edith :hallo:

Zwicht jij doordeweeks nooit voor lekkere dingen? Lijkt wel alsof het bij jou zo makkelijk gaat :D Volgens mij heb je een ijzersterke motivatie (+) Ik vind het in ieder geval supergoed hoe jij bezig bent. Kan ik nog wat van leren... Wat jij in theorie weet, breng je ook in de praktijk en dat is bij mij nog ver te zoeken :zucht:

:kus:
katje
October 19, 2004 om 04:58
Hoi Edith :hallo:

Zwicht jij doordeweeks nooit voor lekkere dingen? Lijkt wel alsof het bij jou zo makkelijk gaat :D Volgens mij heb je een ijzersterke motivatie (+) Ik vind het in ieder geval supergoed hoe jij bezig bent. Kan ik nog wat van leren... Wat jij in theorie weet, breng je ook in de praktijk en dat is bij mij nog ver te zoeken :zucht:

:kus:
katje
October 19, 2004 om 10:18
Hoi edith,

Ik had vrijdag een inhaaldag kwa bankdrukken. maandag is eigenlijk mijn dag.

Ik ben van plan om van sportschool te gaan wisselen. Heb er nu een gevonden ook bij mij in de buurt. Deze sportschool is meer gebaseerd op krachttraining. ik krijg donderdagavond een proefles waar ik uitleg ect ect krijg. Ik wil graag meer begeleiding en meer afwisseling in oefeningen en dat is bij mijn sportschool waar ik nu zit KLOTE. Het enigste wat wel jammer is als ik verander, dat ik mijn trainingmaatjes kwijt ben maar ja van de andere kant ik kan nu gaan trainen wanneer het mij uitkomt niet meer op vaste tijden ben dan niet meer zo gebonden. ik ben benieuwd donderdag.

jij succes vanavond met bankdrukken succes he

liefs joyce
:kus:
October 19, 2004 om 12:19
Ha die Edith,

Nou ik heb deze week nog geen krachttraining gedaan :schaam: Ben bang dat ik weer zulke spierpijn krijg :D Ik doe trouwens alleen maar toestellen hoor, ben niet zo'n heftige miep die naast die kerels aan de halters hangt ;) Ik vind cardio namelijk leuker, of eigenlijk spinning. Dat is gewoon echt een verslaving geworden. Krachttraining doe ik puur voor het kweken en behouden van spiermassa en dat zo m'n verbranding omhoog gaat. Maar echt lol hebben.... Nee niet echt mijn cup of tea :D

:kus:
katje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan