Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, October 17, 2004

Sjaspers woog op het moment van schrijven 74.30 kg (bmi: 27.29).

Hoi Hoi,

Voor mijn uitgebreide vakantieverslag moet je maar even mijn vorig dagboek-bericht gaan lezen :D
En natuurlijk ook voor de uitslag van mijn terugkomst-gewicht...

Morgen heb ik trouwens een afspraak bij de plastisch chirurg staan. Waarom?
Tja, ik heb vrij grote borsten, ongeveer cupmaat E, en dit is natuurlijk gaan hangen, en door het afvallen is het nog slapper geworden.
Ook heb ik wel eens last van mijn nek en schouder, wat dus grotendeels door de omvang van mijn borsten veroorzaakt wordt.
Dus ik wil een borstverkleining hebben en gelijk ook een borstlift, zodat ik volgend jaar qua bovenkleding ook zeker leuke en strakke zomerkleding kan gaan dragen...

Ook laat ik gelijk even naar mijn buik, heupen, billen, bovenbenen en bovenarmen kijken, want als hij zegt dat de slapheid niet meer gaat bijtrekken in de komende maanden door verder afvallen en sporten, dan kan ik het beter nu allemaal in gang laten zetten, als na 1 januarie als het uit het ziekenfonds gehaald wordt!

Het probleem is alleen dat ik niet in een ziekenhuis in de omgeving geholpen ga worden, maar in Doetinchem, op ongeveer 140 km afstand! Tja, bij alle ziekenhuizen in de omgeving kon ik pas in januarie of later terecht, omdat er een grote plotseling interesse in plastisch chirurg is nu veel dingen volgend jaar niet meer vergoed gaat worden.
Zijn er dus mensen in de omgeving Doetinchem die mij dan willen komen opzoeken als ik helemaal alleen in het ziekenhuis lig???

Nu ga ik slapen, want ik heb morgen een autoreis van anderhalf uur voor de boeg...

:knuffel: Saskia

Onbekend
October 18, 2004 om 04:16
Jeee meis, wat lees ik nu? Wel knap hoor, dat je de stap durft te nemen! Hou je me een beetje op de hoogte van wat de arts zegt over het slappe vel en of dat met sporten weggaat? Dat geld voor mij namelijk ook een beetje... En helaas woon ik net zo ver van doetinchem als jij zlef, dus kan ik je niet op komen zoeken als je daar ligt... Ik ben wel reuze benieuwd joh, je laat het ons wel weten he? Veel succes vandaag!

:kus: Kimm
October 18, 2004 om 04:29
Spannend meissie!
Héél veel sterkte vandaag!
:knuffel:
Jojootje
October 18, 2004 om 05:15
mooi hoor dat je je borsten laten liften..zelf vind ik kleinere borsten altijd mooier, maar da's een kwestie van smaak..wauw zeg..dat wordt een top modelletje!Pffffffff ik geloof niet dat ik dat ooit durf..
October 18, 2004 om 14:14
hoi

je heb echt genoten van je vakantie en knap hoor niet aangekomen zelfs er wat vanaf.
Hoe is het gegaan vandaag...... flink nagekeken
hopelijk kan het ook allemaal vergoed worden.

groetjes
miranda
:knuffel:
October 18, 2004 om 14:59
he toppertje
en je was nog wel zo bang om te groeien en dan val jij gewoon nog even wat af...alsof hetniets is he...knap hoor...je bent nog niet 1 x gegroeid toch sinds je aan het lijnen bent??
en zo te lezen in je vorige bericht heb je een ontzettend leuke :vakantie: gehad en ontzettend veel gezien...ik vond het leuk om te lezen en wilde zelf ook wel weer met vakantie...
Inge
October 18, 2004 om 15:10
Welkom terug!
:knuffel:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan