Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 8, 2006

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Dag lieve mensen,

Wat een drukke dagen zijn het toch zeg. Sinterklaas voorbij....hup daar is de kerstboom al.

Even een update. Sinterklaasavond was geweldig. Jongens, wat is die meid weer verwend. Tja, we doen het natuurlijk ook zelf. Ze begon met een kleurboek en toen haalde ze gelijk haar kleurtjes erbij en we hebben geen kind meer aan haar gehad. Toen hebben we eerste onze cadeautjes maar open gemaakt en daarna voorzichtig gevraagd of zij nog meer wilde open maken. Nou, dat wilde ze natuurlijk wel. Ik zal niet te veel uitwijden over de cadeaus, maar ze heeft onder andere een grote tafel gekregen inclusief houten treinbaan en een verzorgingsset voor de babypop met badje, kledingkast en stoeltje. Vreselijk leuk en ze wisselt ook steeds af. Eerst de baby eten geven en daarna snel even met de trein spelen. Kortom, een hele geslaagde avond.

Woensdag zijn we met mijn ouders naar Oberhausen geweest, naar de kerstmarkt. Was ook erg leuk, maar we hebben niet veel gekocht hoor. Het was eigenlijk gewoon meer gezellig. Lekkere Reibekuchen gegeten en natuurlijk gewoon gezellig langs de kraampjes gestruind.

Gisteren moest ik met de auto naar de garage (mijn raam wilde niet meer omhoog) en naar de verloskundige. Voordat ik naar de verloskundige ging, ben ik eerst met Luna boodschappen wezen doen. Ondanks het feit dat ik nog niet echt superdik ben, had ik al moeite om haar in het karretje te tillen en eruit ging al helemaal niet meer. Volgens de verloskundige is de zwangerschap van een tweede zwaarder. Je wordt sneller dik en je merkt dat je eerder dingen niet meer kan. Nou, dat is inderdaad te merken. Ik mag nu al niet meer tillen en moet het wat rustiger aan gaan doen. Ik werk nu nog maar drie dagen in de week, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de tweede dag dat ik vrij ben, nog steeds niet echt rustig aan doe. Dat kan ook haast niet in deze periode.
Maar goed, ik zal toch nog even mijn best moeten doen, want ik merk wel dat ik de rust nodig heb.

Ben na mijn Milaan avontuur wel weer bijgekomen gelukkig, maar ik heb niet echt een dag gehad dat ik kon uitslapen. Morgen kan ik eindelijk lekker lang blijven liggen. Jeroen moet een vriend helpen verhuizen, dus heb ik de hele dag om rustig aan te doen met Luna. Die is zo druk met haar cadeautjes dat ik daar toch geen kind aan heb.

Nou dames, ga snel aan het werk.

Tot later.

:minielacht:


Nanda

December 8, 2006 om 04:25
hey :zwanger:

Het gaat allemaal dus erg goed met de kleine...wel vervelend dta je nu al best last heb. Doe inderdaad maar wat rustiger aan. En ik las bij Liza dat je elke 4 weken op controle moet...ach zie het maar zo dat je dan extra vaakl het hartje kan horen en dat er toch eigenlijk niets fout kan gaan.

Maak je niet te druk over de bevalling. Het zou toch vervelend zijn als je door de zenuwen overmand de bevalling ingaat., Gewoon genieten en ws gaat het gewoon allemaal goedkomen en zie je deze kleine gewoon gelijk na de geboorte.

ik heb erg zin in de vakantie. Ik ga vandaag nog even de laatste dingen regelen.
Denk dat ik niet meer langskom voordat ik wegga.
Bedankt voor je berichtje...en ik probeer wat zon mee te nemen op de terugweg...oh nee jullkie willen een witte kerst ;-)

:groetjes:
Suus
December 8, 2006 om 04:37
Ik zal mijn best doen om en zon en sneuw mee te nemen...gelukkig mag ik op de terugweg 25 kilo meenemen :D

we hebben idd comfortclass geboekt, maar alleen voor de terugweg hoor. Ik heb dat expres gedaan, wan tiki moet dinsdag gewoon weer werken en de terugweg duurt 12 uur, omdat we een tussenlanding maken op Jamaica (ben ik daar ook nog even geweest :D)

ik ga zeker genieten.
ga nu ff douchen, boodschappen doen, wassen en strijken...bleg

:hug:
Suus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan