Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 8, 2006

Hondsbrutaal woog op het moment van schrijven 147.70 kg (bmi: 50.51).

:goedemorgen: Allemaal

Vanmorgen voel ik me weer een stuk minder, en geen idee waar het in ligt dit keer. Wat langer blijven liggen heeft niet veel geholpen en nu moet ik toch echt op om gewoon mijn dingen te doen. Heb een druk weekend voor de boeg, morgen naar het kynocongres en overmorgen bijscholing/franchisedag van de hondenschool.

En natuurlijk, uiterekend vandaag... Ik leg vast even uit ik wist dat het er aan kwam, er moest natuurlijk een keer komen dat mijn gewicht hetzelfde bleef. Vanmorgen was het dus zo. :mad: En op zich is dat helemaal niet erg, want ik ben echt heel goed op weg. Maar uitgerekend als je je niet lekker voelt had het een leuke opsteker geweest.

Één voordeel van zo'n druk weekend: ik ben veel in beweging en zal veel kcal verbranden. Nadelen zijn: ik heb geen tijd voor de lange wandeling met mijn schatjes, dus loop zelf ook niet op dat moment. Nog een nadeel is dat ik aanschuif bij lunchbuffetten en me dus erg in zal moeten houden. Ach ja, het moet er een keer van komen dat ik dat ook kan toch? Hoop dat ik op zijn minst mijn dagboek nog goed in kan vullen.

Mocht ik jullie niet meer spreken: een heel fijn weekend toegewenst!

Liefs,
Karianne
:sky:

Onbekend
December 9, 2006 om 02:12
:goedemorgen2:

Wat had jij en ontzettend lief bericht in mijn :dagboek: geplaatst. Daar wil ik je toch heel hartelijk voor bedanken en lief dat je er voor me was :bighug:
Voel me na een nacht goed slapen ietsje beter, maar het is nog niet helemaal weg. Maar dat komt wel goed.
:kerstlijn:
Wat zie ik nou? NIet de moed ineens laten zakken omdat je 1 dagje stilstaat. Watn je bent al hartstikke goed bezig en ook al lekker afgevallen. Je lichaam moet nu even wennen aan de nieuwe situatie en als jij gewoon doorgaat met wat je nu doet dan zul je zien dat die :weegschaalrose: zijn medewerking snel gaat verlenen.
En inderdaad, als je niet zo lekker in je vel zit kan het een geweldige opsteker zijn als je dat gewicht omlaag ziet gaan. Maar laat je humeur daar niet door verpesten, je weet dat je het kunt dus komt het echt wel een keer goed.
Het gaat jou lukken om van het lunchbuffet alleen dingen te pakken die je mag hebben, en je moet er gewoon eens een keer van genieten. De boog kan niet altijd gespannen zijn want dan hou je het met geen mogelijkheid vol.
Ik wens je heel veel plezier en een heel :prettigweekend:
We spreken elkaar snel weer. :goodluck:

:kerstknuf: :poehlover:
December 10, 2006 om 14:59
Hoi Karianne, Bedankt voor je berichtje in mijn dagboek... En ieder huisje heeft zijn kruisje hoor... dus dat wil niet zeggen dat jouw of mijn problemen erger zijn. We moeten er ons beiden doorheen zien te slaan.... En hopelijk heeft 2007 voor ons een gezond jaar in petto. Ja het lijnen..... jajaja wat moet ik daar nou over zeggen, soms zit het mee, soms zit het tegen... Nee grapje... Het is zwaar klote als het niet wil lukken!!! Maar dan moeten we onszelf herpakken, en proberen op de goede weg te blijven en zowel jij als ik en velen met ons weten dat DAT juist niet makkelijk is!!!!

Als we dan een beetje steun aan elkaar kunnen hebben, wie weet... komt het toch allemaal goed. We hoeven niet slank te zijn, maar gezond! Das belangrijk. En kleine stapjes... alhoewel... ik zeg het nu makkelijk... maar het is nog steeds het moeilijkste om daar mee tevreden te zijn. Alleen tegen een ander praten is altijd makkelijker dan wanneer je het tegen jezelf doet he?!!! Oh die buffetten... ik kan er over dromen.... maar het is niet fijn om je te moeten inhouden.. Aan de andere kant, je gewicht is gelijk gebleven... misschien dat het straks ook weer naar beneden gaat. Ik probeer mijn eetdagboek weer bij te houden... het gaat nog niet zoals het hoort... maar als je het bijhoudt... dan word je bewuster met wat je eet. Eerst is het ontdekken wat je eet en daarna is het ontdekken hoe je het anders wilt gaan doen en dan doe je het anders. Helaas is die laatste fase er bij mij de laatste tijd weer bij ingeschoten. Maar wie weet heb jij nog betere tips voor mij!

Nou ik hoop dat je een leuk weekend gehad hebt!

Groetjes,
Cloud
Onbekend
December 13, 2006 om 05:26
:goedemorgen2:

Het zit je nu even niet mee is het wel? Ik zag dat het lijntje weer omhoog gegaan was. :kopop: meid, even die tanden op elkaar en probeer de ware spirit weer te pakken te krijgen. Hou je taai en ga er voor :yougogirl:

:kerstknuf: :poehlover:
December 13, 2006 om 05:35
hoi karianne,

kopop, ertegen aan en proberen vol te houden!!!

zet m op.

liefs truusje
December 14, 2006 om 15:06
Hey Dame...

Hoe was het bij de buffetten ?


broodjevanalleswat:
Onbekend
December 19, 2006 om 16:17
:hoihoi:

Je hebt al lang niets meer ingevuld, alles gaat toch wel goed met je?
Of ben je druk met de kerstvoorbereidingen?
Hoor wel vanje

:kerstvrouw: :kerstknuf:
:poehlover:
Onbekend
December 30, 2006 om 10:21
:aftellen02:

Heb je goede kerstdagen gehad, zonder al te veel schade?
Ik wil jou en je familie een hele fijne jaarwisseling toewensen en dat 2007 je veel goeds mag brengen.
Een heel slank maar vooral gezond gelukkig nieuwjaar.

:happynewyear04: :fireworks02:
:poehlover:
December 31, 2006 om 08:17
Een hele fijne jaarwisseling :aftellen01: en
een goed, gezond en gelukkig 2007 :ny02:

:gezondereten:

:groetjes: :bye: Angelique :ballon:

:succes: :yougogirl:

:sterkte:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan