Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 8, 2006

Winnie1976 woog op het moment van schrijven 88.00 kg (bmi: 31.93).

Goedemiddag,

Hier gaat alles zijn gangetje. Ik probeer zo veel mgelijk niet te snoepen tussen de drie hoofdmaaltijden in, maar in plaats daarvan neem ik twee biscuitjes 's middags/ een bakje yoghurt of fruit.
Tot nu toe gaat het me redelijk goed af, ik drink me het leplazerus aan rooibosthee en water en moet weer om de haverklap plassen. Nou ja dat kan alleen maar gunstige invloeden hebben want o-p die maniet spoel ik ook weer afvalstoffen uit mijn lichaam.

Verder kan ik redelijk goed weerstand bieden aan de weegschaal. Er zal wel niks af zijn maar ik hoop ook niet van erbij. Mannetje nam afgelopen maandag een banketletter mee naar juis van zijn werk, ik heb een klein stukje gehad en ohhhh wat was dat lekker zeg. Helaas staat er weinig beweging tegenover omdat het van dat vieze snertweer was de afgelopen dagen. Gelukkig maak ik wel genoeg loopjes op een dag op de trap, van de huiskamer naar de slaapkamer naar de kleine en weer terug.
Nee ik moet komende week gewoon de stepper maar weer eens onder de stoflaag vandaan halen en hoop dat ik daar dan dagelijks weer 10 tot 15 minuten op kan staan. Goed voor de beenspieren.

Ach ja je hoeft mij niks meer te vertellen van dieten en meer bewegen, probleem bij mij is de uitvoering van het geheel. Vanavond gaan we zalm, witlofsalade met veel fruit en aardappeltjes eten. Gezond dus en verantwoord.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan