Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 8, 2006

N89 woog op het moment van schrijven 59.40 kg (bmi: 20.55).

Hoi hoi !
Hoe is het met jullie allemaal ?
Met mij prima, lekker weekend en leuke plannen. Dr net hier thuis gekookt en gegeten met mn beste vriendin, en daarna naar huis toegegaan om daar nog een beetje te chillen. Morgen overdag moet ik nodig eens wat voor school gaan doen, dan 's avonds een verjaardag en daarna uit.. zondag overdag sporten en 's avonds met een vriendin die vroeger bij me in de klas zat afgesproken. Hopelijk ook nog tijd om iets voor school te doen, want heb een heel drukke week komende week.
Met afvallen gaat het helaas wat minder. Geen echte drama's, maar heb er vorig weekend iets meer dan een kilo aangegeten (sinterklaas.. grr:)) en daar heb ik er nog steeds niks vanaf. Dat is niet helemaal volgens plan, maar volgens mij ben ik ook nogal wat vocht aan het vasthouden. Zal allemaal wel weer loslopen en maak me er niet echt zorgen om. Fijn weekend allemaal! Liefs, XX

December 10, 2006 om 14:15
Haj meid :D Die kilo gaat er nog wel af hoor!
Maarja, als de kilo er dan af is en je echt super goed bezig bent staat kerst weer ineens voor de deur:P Hehe;, dus als je nu goed sport en gezond eet mag je je met kerst wel even laten gaan:);) xxx
N89
December 12, 2006 om 06:09
Vanochtend eindelijk weer eens echt afgevallen! Was wel eens vaker dat er iets vanaf was, maar dat was er dan de dag erna gelijlk weer bij. Was dan gewoon vocht ofzo wat ik verloren had, en de dag erna dus extra ging vasthouden, maar heb het gevoel dat het nu wel echt is ;) Nog even volhouden dus en dan zit ik zo weer op de 58!
Verder zit ik een beetje met een luxeprobleem.. er zijn namelijk 3 jongens die mij allemaal leuk vinden, en het zijn vrienden van elkaar. Ben dat echt niet gewend haha en weet niet zo goed wat ik er mee moet. Ze zitten constant elkaar stiekem zwart te maken enzo, pff. Maar goed, zal vanzelf wel weer overgaan :)
Hoe is het met jullie allemaal lieve buddy's? ;)
Liefs, XX
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan