Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 8, 2006

Kooikertje woog op het moment van schrijven 98.00 kg (bmi: 35.14).

Hallo :santaslee:

Zo :sintenpiet: hebben we weer achter de rug, de kids waren erg blij met hun kadootjes. Deze maand heb ik 4 :feestvarken: namelijk mijn man en mijn schoonvader allebei op 10/12, mijn oudste zoon op 26/12 en mijn jongste op 30/12 dus daar is mijn portemonaie niet zo blij mee. Verder heb je dan nog :kerst: en oud en nieuw en op 14-01 ben ik zelf jarig. Dan is ons gezin klaar met de verjaardagen en gaan we de andere jarigen af.

Het lukt bij mij niet echt met afvallen en ik blijf schommelen tussen de 93 en de 95 kilo. Het ene moment weeg ik 93, en 2 dagen later (zelfs met sporten, en weinig snoepen) weeg ik opeens 94.5, of zelfs 95.5. In vergelijking met vroeger (= circa 1 jaar geleden) snoep ik erg weinig, eet op mijn werk nog maar 1x (en soms 2x) per maand een snack (kroket o.i.d. en heel soms :pasta:) en verder neem ik mijn eigen brood en :salade2: mee.

Hebben jullie nog adviezen voor me? Ik weet het echt niet meer :zucht2:

:groetjes: kooikertje/marianne :kerstboom2: :hund:

January 8, 2007 om 09:01
Hoi Hoi,

toch nog eens streng kijken naar je Sonja dieet en de werkelijke eet dingen erbij schrijven. Afwegen van je eten is toch wel erg belangrijk dus toch (blijven) doen. Verder natuurlijk je rauwkost en je appeltjes. Het klopt dat je zwaarder kan worden van sporten. Spiermassa is zwaarder dan vet dus nu maar hopen dat het ook spieren zijn en geen kroketten na afloop hahahaha

Ik ga er ook weer voor vanaf morgen dus ik hoop dat je me ook een beetje steunt
PS ik was de verjaardag helemaal vergeten door de drukt op mijn werk en ik eindelijk uit kon blazen.

succes.
Gr Gertie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan