Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 7, 2007

Bakkersvrouwtje woog op het moment van schrijven 68.80 kg (bmi: 27.56).

en daar zijn we weer in het nieuwe jaar!

Voor iedereen nogmaals: de allerbeste wensen voor 2007 en ik hoop dat het een goed jaar wordt voor iedereen!

:happynewyear02:

De feestdagen zijn alweer voorbij, sjonge jonge het gaat ook zo snel. Heel raar maar ik had dit jaar dus absoluut geen "feestdagen gevoel". Weet niet hoe het komt. Ik had ook heel snel mijn boom en alles weer opgeruimd. Op 1 januari al. Mijn man begon met het verbouwen van de badkamer en dan staat alles in de weg, dus op 1 januari had ik alles opgeruimd.

Qua gewicht ben ik de feestdagen uitstekend doorgekomen. Beetje aangekomen toen weer een beetje afgevallen, dus uiteindelijk gewoon stabiel dus. Dat is wel lekker moet ik zeggen.
Helaas is er na de feestdagen iets erbij, (-) ik snap het niet helemaal want heb niets raars gedaan of gegeten. Mijn vetpercentage was lager maar mijn gewicht hoger. Mischien vocht??? Ik maak me niet druk. Het ging alweer naar beneden tov gisteren en eergisteren dus wellicht toch vocht of iets. :weegschaalblauw:

Ik moet vrijdag naar het ziekenhuis voor wat vooronderzoeken voor mijn BWC. Eerst de fotograaf, die gaat foto's maken van mijn buik, en daarna naar de anasteasist voor een gesprekje. Daarna ga ik even binnenpiepen bij een lotgenote, die krijgt woensdag haar BWC bij Dr Zweep. Ik heb haar ontmoet bij een etentje voor wls lotgenoten, en toevallig dat we allebei ongeveer evenveel aan gewicht hebben verloren, ongeveer dezelfde lengte hebben, en vlak na elkaar door dezelfde arts een BWC krijgen! Zij krijgt woensdag de BWC, dus als ze er vrijdag nog is, kan ik mooi kijken hoe het gaat en weet ik een beetje wat me te wachten staat :prikjevandezuster:

Het is al woensdag over DRIE weken!! :eek: :eek: Spannend allemaal! Ik kijk er zo naar uit, maar vind het tegelijkertijd ook heel erg eng.

Ik hoop over drie weken nog wat afgevallen te zijn. Als ik dan 67 weeg moet ik na de BWC (als alle zwelligen voorbij zijn) toch aardig richting 65 - 66 kilo zijn. Mijn streef gewicht is 65 dus dat zou mooi zijn! Ik kan gewoon niet voorstellen dat ik straks die lap vel kwijt ben en dat ik weer een taille heb. Het is nog allemaal zo onwerkelijk! :)

Nou fijne zondag nog verder voor iedereen!
:bye:

January 7, 2007 om 03:57
wat geweldig dat je al zo veel gewicht kwijt bent,
zo n buikwandcorrectie is nog een hele ingreep begrijp ik uit wat ik er over hoor, maar het wordt vast prachtig,..wie weet ben je die laatste vijfkilo wel ineens kwijt als dat vel eraf is..
ik wens je heel veel geluk en ook wel wat sterkte met je operatie.

:bye:kristalijn
January 7, 2007 om 05:38
hey en nog bedankt voor je fijne berichtje terug in mijn dagboek,..jah ik knip het ook in delen, anders is het niet vol te houden haha ..dan raak ik soms gewoon in paniek..ZOVEEL nog??? aaaaarghh
nu is het te doen, ik merk met iedere centimeter dat ik er beter uit zie en me beter voel, en elk pondje is toch een pond lichter he.
als je dan bedenkt dat ik ooit 160 kilo woog...dan ben ik toch al heeeel veel afgevallen.
daar houd ik me dan maar aan vast he.. jij bent er bijna he. echt goed hoor! wat zul je er goed uitzien nu
groetjes
kristalijn
January 7, 2007 om 06:47
goedemorgen,
ik heb net (bijna vanaf eind 2005) je dagboek gelezen. Je gaat echt geweldig, langzaam maar gestaag gaat je gewicht omlaag. Ook tijdens verdrietige periodes,ben je doorgegaan. Heel veel dingen in je verhaal herken ik. Zomaar gaan eten zonder honger, het niet willen eten en toch doen. Het steeds weer afvallen en daarna nog mee groeien.
Fijn dat je een BWC krijgt.
succes met de laatste onsjes.
January 7, 2007 om 14:02
Hoi Bakkersvrouwtje,
We wachten het maar af van de bwc en dan gaan we er voorwie mooi wil zijn moet pijn lijden he.
Veel succes met lijnen weer
liefs Anna:valtaftrein::geluksklaver:
January 7, 2007 om 14:06
Hoi Bakkersvrouwtje,
Ik zag nog even je dagboekje spannens he die bwc ik ben benieuwd hou me op de hoogte asjeblieft fijn dat je een lotgenote hebt die het ook ondergaat. Ja tomatensap vind ik lekker als ik de hele avond cola light drink is dat een welkome afwisseling
Nog een prettige avond
liefs Anna:valtaftrein::geluksklaver:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan