Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 7, 2007

Traceybos woog op het moment van schrijven 102.10 kg (bmi: 37.96).

Inmiddels ben ik dus een kleine week aan het lijnen. Met het SB eetboekje. Eigenlijk is het redelijk te doen. Sommige dagen was het eten iets te weinig voor mij, vooral vrijdag, tussen de middag 3 crackers. Ik heb dunne crackers, en de fout gemaakt, om ze s'morgens om 6 uur te beleggen met 30 + kaas, en in een boterham zakje in mijn tas te bewaren voor de lunch!!! Verscrikkelijk!! de kaas was half gesmolten ( tas stond dicht bij de verwarming) en de crackers waren slap geworden. Dit was dus een beginners foutje. Op mijn werk is het niet mogelijk om eten te kopen, dus ik moest het wel opeten. Vrijdags laten collega's altijd iets van de snackbar bezorgen, en ik doe meestal mee met een broodje kroket. Gelukkig wordt s'morgens om 9 uur de bestelling door gegeven, dus ik had nog voldoende motivatie om te zeggen nee bedankt, ik niet. Je kunt begrijpen dat ik tijdens de lunch er wel spijt van had, toen ik de tanden in mijn kleffe crackers zette. Achteraf, toch een overwinnings gevoel van : "ik heb het volgehouden vandaag". Mijn gewicht gaan langzaamaan naar beneden, en dat is ook de bedoeling. Ik kijk ook naar de bmi, weet dat dat erg belangrijk is, mijn streven is om toch in de toekomst rond de 25 uit te komen. Maar zoals te lezen is is mijn eerste doel kleding maat 46.
Maandag begint na een twee weekse stop mijn gym clubje weer. Het is een step arobics gebeuren met de nadruk op spierengroepen billen, buik bovenarmen en benen. Ik ga samen met mijn oudste dochter, erg gezellig. We hebben uitgerekend dat als zij 1 stap doet en ik 1 stap ik per stap 35 kilo meer verplaats. ( weeg ik meer dan zij) en hoeveel stappen zet je op de steps tijdens een uur trainen?? ik ga morgen een voorzichtige telling doen. Bij komt dan ook naar boven: wat doet het overgewicht met mijn gewrichten?? een reden erbij om af te vallen !! Over twintig jaar wil ikook nog lopen en fietsen.
Dus.............. met frisse moed verder.

January 7, 2007 om 07:54
hai hai

bedankt voor je lieve berichtje. Dat doet me gewoon ontzettend goed :)

Ik had pasgeleden mijn eigen dagboekje ook weer gelezen, wat gebeurt er eigenlijk ontzettend veel dan in zo'n tijd. Deze site is wat dat betreft ontzettend handig vind ik wel....

Jij bent aan het SB'en zie ik. Ik ga het boekje van een vriendin lenen, gewoon omdat ik nieuwsgierig ben naar wat het allemaal inhoudt, je hoort er zoveel over en ik heb altijd gezonde belangstelling wat afvalmethodes, eetgewoontes en dieten betreft :)

Oe ja, ik ken dat, kleffe crackers en kleffe kaas!!!!! heb die fout ook gemaakt. Het ruikt dan ook niet zo heel erg best hehehe.

Goed zeg dat je naar arobics gaat! Ik roep al 2 jaar dat ik meer aan lichaamsbeweging moet doen, maar het komt er steeds niet van. We doen wel aan stijldansen (ballroom en latin) en dat is erg intensief, maar het is 1x per week, veel te weinig eigenlijk. Het scheelt denk ik als je met iemand gaat, zoals jij met je dochter, dan kun je je aan elkaar optrekken.

Veel success maandag en nog een fijne zondag!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan