Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 7, 2007

Talperdna woog op het moment van schrijven 106.30 kg (bmi: 29.45).

Die calorieteller is niet zo handig voor mij....ik tel slechts de extra versnaperingen en calorie inname op het basisdieet (Sonja Bakker) dat ik in hoofdlijnen volg.

January 19, 2007 om 05:36
hartelijk welkom bij de :sonjabakker:club
het valt me op dat je je iedere dag weegt, heb je daar een reden voor?
Vanuit de SB-gedachte wordt er geadviseerd wekelijks op een vast moment te wegen, zodat het beeld dat je krijgt van je eigen gewicht zuiverder is. :scale:
Groeten
:m::o::n: ;4b;6b
January 25, 2007 om 02:02
Mona,
Mona24
Ik ben het eens met 1x per week meten voor een zuiver beeld op mijn afvalresultaten. Waar ik dagelijkse meting voor doe (met een wellicht ook nog wat onzuivere weegschaal) is om het effect van mijn gedrag (bewegen) en eten (afwegen, zoutgebruik en het innemen van foute snacks) te vertalen naar mijn dag-gewicht. In het afvalplan AD kan je dagelijks zien hoe je dagresultaat doorwerkt naar je einddoel. Ik moet ong. 3 ons afvallen per dag....dat wordt dan mijn uitdaging. Als je mijn schommelde gewicht zie en de wijze waarop ik snacks en bewegen opneem dan zie je toch wel een duidelijk verband. Hoewel zout-inname en oud-koken versus SB koken er nog wat minder duidelijk uitkomt: maar dat komt omdat ik niet zo nauwkeurig een calaroriedagboek bijhoud: anders wordt dat denk ik nog duidelijker.

Dank voor je reactie....
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan