Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 7, 2007

Hagel woog op het moment van schrijven 57.30 kg (bmi: 20.79).

Ik heb er nog geen vrede mee dat het uit is tussen mij en mijn vriend, maar ik kan er wel mee leven denk ik, het zal wel moeten he :) Heb het allemaal weer een beetje opgepakt. Mijn ochtendgewicht vanochtend was 57.7. Vanaf morgen begin ik weer met invoeren en ga ik mijn streef zo snel mogelijk halen. Daarna ga ik eens zorgen dat ik ophou met mijn obsessieve afvalgedrag ;) Maarja dan wil ik eerst mijn streefgewicht halen, aparte redenatie, ik weet het maar laat me maar :P Morgen een hertentamen en ik heb nog niks gedaan, kan me totaal niet concentreren. Zometeen nog even wat doen en dan morgen maar de hele dag blokken in het studiecentrum op school, heb het tentamen toch pas na 17.30 ergens. Hopelijk haal ik hem. Ik begin een beetje te stressen over school terwijl ik op zich niet eens erg achterloop. Naast dit tentamen heb ik over 5 weken nog 1 hertentamen en dan lig ik weer op schema. Dus dat valt wel te overzien denk ik. Ik ga nu maar douchen en wat opruimen en eens de eerste taak in mijn hoofd stampen :)

January 7, 2007 om 08:17
Hey meid,
ik denk dat het ook nog wel een tijd zal duren voor je er vrede mee hebt, maar uit eigen ervaring (en geloof me.. :S), weet ik dat je gewoon zo veel mogelijk van die pijn moet voelen en niet weg moet drukken. Dan maar veel janken enzo, maar dan is de pijn wel sneller weg, en kan je het een plekje geven. :knuffel:

Het voordeel van geen vriendje hebben is wel, dat je meer tijd voor jezelf hebt, en het afvallen ook beter gaat (bij mij dan ;))

Succes met die laatste paar kilotjes, en ik weet zeker dat het je lukt!
Dat het mij lukte om een minimum te stellen, is gewoon dat ik die 62,x er zo eng uit vind zien :D dus dat maar voorkomen dan he :D

Succes met je tentamens!!

Liefs, Sandra
January 10, 2007 om 17:21
heyhey!!

Ja Gilmore Girls heb ik vanaf het begin gevolgd hihi! Vind zoveel Amerikaanse series leuk, Grey's Anatomy volg ik ook ja!! Daar moet echt ALLES voor wijken! Heb ook seizoen 1 op dvd en seizoen 2(de complete box) moet nog uitkomen in nederland, maar die moet ik ook hebben!! Verder volg ik ook nog Desperate Housewives, maar dat komt nu ff niet meer, the OC, komt ook ff niet meer en nog van die series. Ja, ik heb duidelijk tijd teveel :P
Wow, dat jij savonds op de weegschaal durft te gaan staan :| Dat zou ik echt nooit doen, daar raak ik echt van in een dipje haha! Ik drink savonds meestal een hele liter groene thee, dus dan weeg ik denk ik wel 2 kilo meer dan sochtends hoor! Aangezien ik snachts 2/3 keer naar de wc moet om te plassen :-D
Maar ik zag net staan dat je al 57.2 hebt ingevuld, dus je gaat er maar vast van uit dat je dat morgenvroeg weegt haha? :P

Hier gaat het ook lekker ja, qua eten. Beweging kan wel beter, maar vanaf morgen ga ik sporten!! :)

xx
January 26, 2007 om 04:40
hej girl!

Hoe is het met jou? Voel je je beetje oke? Beetje gewend aan het alleen zijn of nog helemaal niet?

Ik heb afgelopen week blaasontsteking gehad dus kon niet werken, hele dagen thuiszitten, damnnn wat heb ik me verveeld.. En ik kon ook niet gaan sporten, dus dat was wel balen. Heb me aangemeld bij FitForFree, waar jij me toen een keer een message over stuurde! Had nooit gedacht dat ik sporten leuk zou vinden, maar tis echt leuk!!
Maargoed, ik heb dus 0,0 aan lichaamsbeweging gehad en sweekends tot en met dinsdag echt slecht gegeten, een hele zak m&m's bij de film, een hele(!!!) bus pringles maandagavond toen een vriend film kwam kijken en de dag erop een halve zak van die krakeling-koekjes en smikkel-smakkels(chocolade/brood-bolletjes:P). Heb het afgelopen 2 dagen wel weer beetje rechtgetreokken door op de 1000 Kcal. uit te komen, maar had verwacht dat ik zelfde als vorige week zou wegen, maar weer ben ik afgevallen.. Is dat niet een beetje vreemd? :ffdenken: Snap er zelf iig de ballen van! Heb wel veel groene thee en water gedronken vanwege mijn blaas, misschien was dat dan de clue ofzo.
Pff wat is het koud zeg!! Keek net ff naar buiten, en het is nog beetje wit, want het heeft gesneeuwd volgens mij. Zit erover te denken om vanmiddag te sporten, even lekker alles eruit zweten, mjah brrr tis zo koud!! Ik wil eigenlijk de deur niet uit haha.

Heb je nog wat leuks gepland voor het weekend?? Ik echt he-le-maal niks. Denk dat ik me een paar films huur en op de bank duik, met mijn blaasontsteking die net over is(of eigenlijk nog niet want de kuur is nog niet af) lijkt het me beter als ik even rustig aandoe..

Nou meis, hopelijk gaat alles oek met je,

xx linda :doei:
February 1, 2007 om 02:59
leef je nog? :P
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan