Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 7, 2007

Sandra84 woog op het moment van schrijven 63.30 kg (bmi: 21.15).

Iedereen bedankt voor de lieve berichtjes in mn vorige dagboekbericht..

Gisteren even niet aan eten gedacht, gewoon even doen wat ik wil. Voel me al een heel stuk beter gelukkig..
Ik vind het gewoon zo lastig. Misschien is het inderdaad (wat een buddy van me zei), dat het angst is om tevreden te zijn, omdat ik dat zo lang niet geweest ben, en nu er eigenlijk niks meer op aan te merken is (voor mezelf). Alles mooi in verhouding enzo..
Oke, ik heb nog wel een buikje, maar die krijg ik volgens mij nooit weg. Je ziet ook wel eens van die meiden met anorexia, die datzelfde buikje hebben. Vind het ook niet erg, mijn buikje.

Vrouwen horen kleine buikjes te hebben. Net als ze zachte billen, en ronde heupen horen te hebben. En allemaal in de juiste verhouding, zodat het ook gezondheid uitstraald. En dat allemaal voor de mannen ;) voor het voortbestaan van onze soort :D ;)

Nu ik zo goed als mijn definitieve gewicht heb bereikt, is het tijd om te denken over "hoe verder". Er komen is volgens mij makkerlijker dan er blijven.

Langzamerhand zal ik het kcal tellen gedag gaan zeggen, ik kan na zo'n 8 maanden onderhand wel inschatten hoeveel ik binnenkrijg en hoe "slecht" dingen zijn.
Ik wil op een moment rond de 1500kcal per dag zitten, en dan stabiel kunnen blijven.
Ook wil ik mijn weegmomenten terugbrengen van 5 tot 7x per week, naar 3 tot 4x per week. Uiteindelijk, als het op gewicht blijven goed lukt, naar 1 tot 2x per week.
Dus niet meer lijnen, maar gewoon leven. Niet meer zo erg met mn gewicht bezig zijn als ik nu ben. Zolang ik rond die 63,0 blijf hangen dan ;)

Ik heb natuurlijk wel nogsteeds een doel ;) ik wil dit gewicht behouden, en mn lijf wellicht wat gespierder maken voor in de zomervakantie. De tijd waarin je weer in bikini rondloopt enzo :D

Morgen (nee dit is geen morgen, van mòrgen ;)) dan gaat mijn stabielblijfpoging van start. 1200 kcal moet te doen zijn toch? en dan volgende week 1300.. ik verwacht niet dat het in 1x lukt, maar dat hoort erbij, toch :D

Iedereen superveel succes, en tot gauw!

liefs, Sandra :knuffel:

January 7, 2007 om 08:13
heyhey,

goed plan van je dat je gaat stabiliseren :) Ik hoop voor je dat het allemaal gaat lukken en dat je je ook tevreden gaat voelen, ik zit met precies hetzelfde.
Vind het zo goed dat jij een minimumgewicht kan inzien, dat heb ik dus niet, misschien moet ik die ook maar gaan instellen.
heel veel succes maar volgens mij kun je het best :D
January 7, 2007 om 12:45
Hey meid,

69 is een tussenstreef inderdaad maar heb de hoop allang opgegeven om dat ooit te halen hoor, denk niet dat t erin zit :(
Ik lees dat het met jou weer wat beter gaat?!
Doorzetten hoor meid, want je vorige berichtje daar schrok ik echt van! Ik hoop dat je de wijze raad van je buddy's opvolgd..je bent veel te mooi en waardevol, straks beheerst eten je hele leven en meid er is zoveel meer!

Kom op hoor, heel veel succes met de tentamens, in jezelf geloven, je kan het!! *8*

Liefs Maartje :vlinder2:
January 8, 2007 om 02:41
Goedemorgen!
Ik ben blij te lezen dat het al wat beter met je gaat
Het is inderdaad niet zo simpel om op streefgewicht te blijven
maar zoals jij het ziet moet dat toch zeker lukken!
vanaf nu kun je genieten van het leven
en leven om te leven en niet om af te vallen
en houd je gewicht gewoon regelmatig in het oog
zodat je op tijd kunt ingrijpen
als het de verkeerde kant op gaat!
verder veel succes met je tentamens!
(heb je er trouwens veel af te leggen?)
Heel goede week!
Onbekend
January 9, 2007 om 07:18
Idd morgen gaan we er gewoon allebei weer voor!!! Hoe gingen je tentamens??

Kus :kusje: Ri
January 9, 2007 om 13:56
Hey sandra,

Eigenlijk heb ik geen reactie op je dagboekbericht maar een vraagje. Compliment voor je foto je ziet er goed uit. Ik ben sinds een maand fanatiek bezig met lijnen. Ik weet niet hoeveel ik weeg(gegevens op mijn site zijn al van lang geleden) maar mijn moeder zegt hoeveel ik ben afgevallen. Klinkt een beetje dom maar ik wil niet weten hoeveel ik weeg. Het is echt niet schrikbarend veel maar ik wil het gewoon niet weten (ik schat tussen de 63-66 kilo).

Ik vroeg me af of dat jij tijdens het goede lijnen ook af en toe grote terugvallen had. Ik bedoel dan dat je gewoon twee weken ofzo perfect bezig bent. Niet snoepen niet teveel eten en veel drinken en dat je er dan een dag tussen hebt zitten dat je ontzettende eetzin hebt en hier ook niet onderuit komt. Ik heb de afgelopen maand perfect gelijnd maar heb afgelopen vrijdag en zaterdag twee slechte dagen gehad. Zou al mijn werk nu voor niets zijn geweest? en wat doe jij aan zo'n dagen...als je die hebt tenminste.

Ik ga donderdag op de weegschaal staan en dan zal ik zien wat mijn slechte dagen hebben gedaan, ik heb de draad wel weer opgepakt en ben nu weer fanatiek bezig!

Kus Female
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan