Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 7, 2007

Annatevka woog op het moment van schrijven 120.00 kg (bmi: 41.04).

Sinds net voor de kerst, probeer ik met de hulp van een dieetiste af te vallen. Ik haat het om in de spiegel te kijken. Ik hoop dat mijn schildklier me dit jaar niet weer in de steek laat en dat het nu eindelijk eens gaat lukken. Ik ben altijd heel slank geweest, maar sinds mijn schildklier niet meer goed werkt is het allemaal wel heel erg uit de hand gelopen. Niet dat het alleen door mijn schildklier komt hoor, helemaal niet, ieder pondje gaat door het mondje en dat heb ik allemaal zelf gedaan.

January 9, 2007 om 09:17
:aaioverbol:

Ik wens je héél veel succes toe. Enne... soms kan van je af schrijven best wel wat helpen hoor. Ik wil best je buddy zijn!

groetjes,

Isabella
January 10, 2007 om 04:14
hoi hoi
dankje voor je reactie in mijn dagboek vandaag
lief ook wat je zegt over mijn foto van toen ik 160 kilo woog. tsja met een beetje moeite kun je er best leuk uitzien hoor, maar ik moet toegeven dat ik me toen niet geweldig voelde. Ik herinner me die dag nog heel goed, bloedheet was t ...en dan is zo n groot overgewicht bepaald geen pretje
de andere foto s zijn recenter. en toch - 30 kilo..

ik las je stukje, ik wilde je graag zeggen..voel je niet schuldig en heb geen hekel aan jezelf. dat maakt het erger ..en het heeft geen zin..
als je echt wilt afvallen moet je beginnen met je zelf te accepteren PRECIES zoals je bent, met al je goede en minder goede dingetjes, en nog een stapje verder dan accepteren leer van je zelf te houden.

het leven begint niet pas als we slank zijn..we zitten er nu midden in. en ieder moment is het leven waard..wees goed en wees lief voor jezelf.
je mag me altijd mailen
liefs
kristalijn
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan