Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 7, 2007

Maartje27 woog op het moment van schrijven 75.30 kg (bmi: 26.36).

Haay, heb een beetje nogal dip-dag :( Terug met internet en terug in de realiteit van valtaf.nl en andere sites over gezondheid/afvallen/bewegen etc. het begint me alweer aardig te beheersen....
Als ik mijn grafiek zie voel ik me zwak, jeetje wat gegroeid zeg! Waarom heb ik het nou zover laten komen? Ik heb dan officieel niet MEGA mega veel overgewicht meer maar voel me echt een olifant, vind mezelf zo lelelijk, vooral mijn gezicht lijkt ook steeds dikker te worden, als ik nu dan foto's van een tijdje terugzie was mijn gezicht een stuk smaller, maar het stomme is, ook toen voelde ik me een olifant, waarom voelde ik me niet zo als ik eruitzag? en zal ik me ooit wel echt zo voelen? Ben er zo zat van! Genieten is een beetje kwijt...echt zonde...hoop dat ik me gauw een beetje beter voel, fijne week..zet hem op, ik doe mee! (probeer)
Veel liefs Maartje :vlinder2:

Onbekend
January 8, 2007 om 02:10
:hi:
Wat is dit nou...??? Je was zo opgewekt van de week!! Niet laten schieten dat gevoel hoor! Tuurlijk ben je nu weer met je gewicht bezig, maar richt je op de leuke berichtjes en inderdaad, je bent helemaal niet veel te zwaar. Misschien dat als je 2 kilo minder hebt, heb je een gezond BMI, daar zouden heel veel mensen hier een moord voor doen!! (waaronder ik) :grinnik: Maar ik begrijp wel wat je bedoelt hoor, dat olifant-gevoel...:S Maar je mag er zijn, absoluut!!!!

Probeer er niet teveel mee bezig te zijn, maar richt je op leuke positieve dingen, zodra je je goed voelt, gaat het afvallen (onbewust) ook beter. Ik kan het weten, want ik voel me super nu en een onsje meer of minder boeit me dan echt niet! Ik ben veel blijer dat ik me goed voel! En daar moet jij ook weer naar toe. Je kunt het meis! :knuffel:

Ga je nog wat leuks doen vandaag?

Groetjes!
:zoefzoef:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan