Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 7, 2007

HannahD woog op het moment van schrijven 65.50 kg (bmi: 20.67).

Vandaag ontzettend gesnoept en genoten in de Efteling, was erg leuk. Maar over de hele dag ook 17 kilometer gelopen en dus ruim 1000 kalorien verbrand (m'n man heeft een stappenteller op zijn telefoon, haha! Handig hoor). Morgen ga ik weer verder met week 2 en dan goed streng ook want woensdag ga ik nog uit eten.

Well, veel succes weer de komende week. Meer verhalen volgen, ik wordt nu verzocht naar de tv te komen (alwaar ik weer op m'n stepapparaat ga staan...)

Groetjes,

Hannah

Onbekend
January 8, 2007 om 05:39
Hey Hannah,
Heerlijk een dagje winterefteling! Dat park verveelt nooit en zo in de winter is het extra speciaal! Ik ben er 1x in de winter geweest, toen sneeuwde het zelfs een beetje hihi.
Wat grappig dat jullie trouwdatum een dag na de onze is! Dus jullie zijn dit jaar alweer 4 jaar getrouwd! Hey vandaag zijn jullie dus PRECIES 3,5 jaar getrouwd, want gister was het nog MAAR een half jaar tot onze bruiloft! Wat leuk zeg! Ik ben echt erg benieuwd naar je jurk!!!!
Heb jij een stepapparaat thuis? Ooh wat fijn... dat zou ik ook wel willen maar ze zijn zo duur!!! Zou wel beter zijn voor mij en mijn verloofde ;) ik sport nu 1x per week en das eigenlijk te weinig maar we hebben ook dansles (ook erg intensief) en dan nog catechisatie... ik wil ook niet elke avond weg zijn...
Meid, succes deze week, werkze en ik hoor wel weer eens!
:hartje: Irene*
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan