Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 7, 2007

Freewheeler woog op het moment van schrijven 109.90 kg (bmi: 38.03).

De eerste werkweek van het jaar zit erop. Mijn voornemen meer bewegen is nog niet helemaal van de grond gekomen. Ik wilde gisteren loopschoenen gaan kopen om vandaag mijn training te beginnnen. helaas kwam er iets tussen. Misschien dat ik er deze week tijd vrij voor kan maken.
Wel merk ik dat het meer bewegen wel lukt, de rondjes met de honden zijn gemiddeld 2 keer zo lang, dus dat is voor beide partijen erg prettig.

Binnenkort begint de Flyball training weer, ik kijk ernaar uit. Lekker weer elke week trainen, super!
Morgen begint de school weer, dus het wekelijkse ritme kan weer helemaal beginnen.

January 12, 2007 om 09:24
:hoi:

Wat een mooie spreuk las ik weer bij "Ik ben het waard" Helaas heb ik die kracht niet die jij daar beschrijft, dus haal ik maar geen chocolade in huis haha.

Leuk dat je er zo naar uit kunt kijken dat flybal weer gaat beginnen.

:prettigweekend: :tijgertje:
January 16, 2007 om 15:45
:hello2: Freewheeler,

Wat leuk dat je met je hond traint voor Flyball, begrijp ik het nu goed dat je dat met een Jack Russell doet? Grappig joh, is dat net zoals dat een aantal jaren geleden op tv was? Heb ik toen altijd met veel plezier naar gekeken en volgens mij moet jij dan ook aardig kunnen rennen. Goed voor de lijn!!
Bedankt weer voor je mooie spreuken, ik schrijf ze in een schriftje, kan ik er later nog eens naar kijken. Vooral die van de "kracht en de chocola"was weer een juweeltje!
Succes nog de komende dagen en tot vrijdag maar weer.

Veel groetjes, :a:poassi
January 18, 2007 om 14:18
:hello2: Freewheeler

Helaas is de rest vd week ook niet lekker gegaan dus ik vrees met grote vreze wat de :weegschaalblauw: morgen aangeeft. Ik heb zoiets van deze week is nu voorbij, morgen op de schaal, niet meer achterop kijken en dan mijn best weer gaan doen.

Lijkt me leuk die kast met rieten lades, inderdaad handig dat je dan gewoon zo la mee kan nemen. Hou oud is je dochter en hoe is het met de zieken?
Ik geef morgen mijn gewicht weer door en voor jou hoop ik dat het ook goed gaat met jouw lijn! Succes verder,

groetjes, :a:poassi
January 23, 2007 om 13:42
:hello: Freewheeler,

Bedankt voor je tip tegen de muggen, ik neem Deet mee, maar wat is nou toch een skottelbraai? Heb ik echt nog nooit van gehoord. En kun je dat op zo'n klein butagasje zetten dan? :eitjes:

:vogelklein: :vogelklein:

Leuk dat je dochter zo in haar sas is met de ladenkast en ook superhandig dat oma zo dicht in de buurt woont! Niks is leuker dan gezellig naar oma toe.

Wanner ga je weer fly-bal training volgen, is dat op donderdag? Dan zul je deze keer niet uit je hemdje waaien, maar trek wel lekkere dikke handschoenen aan en zet een muts op, want het is koud!

Ook nog even een paar dagen succes met de lijn, we zien vrijdag wel hoe de stand is.

Groetjes, :a:poassi
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan