Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 8, 2007

Daripper woog op het moment van schrijven 76.40 kg (bmi: 23.84).

Ik ben al een jaar, 365 dagen hele dagen, doorgekomen zonder te roken!
Als ik mezelf vergelijk met een jaar geleden dan ben ik fysiek en conditioneel alleen maar vooruit gegaan.
Het was zo'n goed besluit om te stoppen met roken, ik kan het elke roker aanraden om de stap te doen om nu eens écht je leven met 10 jaar te verlengen door te stoppen met roken.

Gezond eten (en drinken) en meer bewegen. Misschien alleen al dat je bewust bent of wordt van alles wat je maar in je lijf propt, stopt, ademt en giet en maar verwacht dat je lijf dat "maar even verwerkt" omdat je jezelf niet de discipline kan of wil opleggen om het maximale uit jezelf te halen. "We" zorgen vaak beter voor onze auto's dan voor onszelf: je giet ook geen diesel in een benzineauto, dat kan 'ie niet aan dus bij de pomp pak je bewust de goede slang, ja toch?!

Ik ben op dit moment erg blij dat ik gezonder en bewuster leef; het afvallen gaat goed, mijn conditie gaat met sprongen vooruit; ik heb veel meer rust in mijn lijf en toch ben ik veel positiever, actiever en productiever dan een jaar geleden rond deze tijd.

Ik gun iedereen dit goede gevoel. Ga ervoor, zorg dat je plezier hebt in wat je doet en probeer geen "slaaf" te zijn van een nicotine, alcohol, suiker, vet, mode of honger.

February 11, 2007 om 02:08
Hoi

Nou het roken laat ik voorlopig nog gewoon doorgaan al het andere gaat prima.
Vind het wel een pluim hoor voor jou om van het roken af te blijven.Ik liep de mensen achterna toen ik was gestopt en stiekem rookte ik de peuken van anderen op.Nou ja het zal best wel een keer lukken.En anders lezen de mensen het wel in de krant wanneer het echt is gelukt:haha:

Groetjes Luci
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan