Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 8, 2007

Snaai woog op het moment van schrijven 89.70 kg (bmi: 28.31).

hallo allemaal,
hier ben ik weer. tijdens de vakantie in Nieuw Zeeland is het internetten niet zo simpel als ik gehoopt had. maar op dit moment ben ik (voor het komende weekend) bij mijn broer in Nieuw Zeeland en daar is internetten weer alsof ik thuis ben. lekker snel adsl en dus zonder extra kosten net zo lang online als je wilt.

ik kan dus weer een paar dagen met jullie communiceren en dat zal zeker gaan gebeuren op de verschillende plaatsen van deze site. ik heb tijdens de vakantie erg weinig kunnen hollen, omdat het onduidelijk is waar ik terecht zou komen. ik heb het wel geprobeerd, en dus ook een paar keer wel wat kilometers gehold, maar niet zo vaak en niet zo lang als ik wilde.

ik heb wel per e-mail al jullie berichten ontvangen en gelzen, maar erop reageren was nauwelijks mogelijk. over een weekje ben ik weer in Nederland en dan gaat dat allemaal anders, dus als vanouds.

we hebben echt een geweldige tijd hier gehad, het is niet uit te leggen hoe mooi het hier is en foto's of film leggen dat niet zo vast dat je het daarmee wel kunt uitleggen. nog een weekend bij mijn broer en dan afscheid nemen. we blijven ook tijdens de terugreis nog twee nachten in Kuala Lumpur slapen en zullen tussendoor dus wel in die stad wat rondkijken.

ik heb dus nog steeds geen idee welk gewicht er over een week op de weegschaal zal worden geregistreerd, maar dat is slechts geschiedenis en zal in de komende weken weer worden gecontroleerd en hopelijk verder naar beneden worden bijgesteld.

groeten uit een zomers en zonnig Auckland
Hans

Onbekend
February 11, 2007 om 03:18
Hans je hebt gelijk gewoon genieten. Gewichtscontrole kan thuis wel weer. Prettig weekend bij je broer en een pretttig verblijf in Kuala Lumpur. Goede reis terug naar huis.

:bye:
February 11, 2007 om 09:22
Wat leuk om weer van je te lezen. Het zal voor jou nog moeilijk worden om weer het leven van alledag op te pakken. Maar wat zul je dan genieten van het terugkijken/denken. Maak je maar geen zorgen over de weegschaal, want wat er snel aankomt, gaat er ook snel weer af. Hetzelfde geldt voor je conditie. Je zult wel iets achteruit zijn gegaan, maar als je het snel weer oppakt, dan heb je ook weer snel de conditie van voorheen.
Veel plezier nog, nu nog niet denken aan lijnen en weegschalen. :wilnietkijken:
Onbekend
February 11, 2007 om 15:36
Fijn dat je het zo goed naar je zin hebt (gehad). Volgens mij zit je nu in het vliegtuig...
Ik mag nog een weekje van het mooie Nieuw-Zeeland genieten. A.s. zondag vlieg ik naar Cairns, Australie, voor de volgende etappe van ons "avontuur".

Succes met het wegen thuis, komt vast goed. En anders heb je het snel genoeg weer terug op het gewicht van voor je naar Nieuw-Zeeland vertrok. Maar mischien wordt je wel blij verrast...wie weet!

groetjes,

:kiwi:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan