Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 9, 2007

Hippohanna woog op het moment van schrijven 67.50 kg (bmi: 23.92).

Daar zijn we weer, bezig met het grote stabiliseren. Dat wijzertje blijft maar stilstaan op die 67.50. Ongelooflijk dat ik me daar nu zo aan erger, terwijl ik een hlaf jaar geleden niet gedacht had dat ik ooit de 68 nog zou halen. En 68 of lager lukt me nu toch al een hele tijd, dus eigenlijk mag ik niet klagen.
Maar wie kent het niet "we want more!".
Lichamelijk stabiliseren rond na circa 20 weken afvallen, de maandelijkse hormonenkwestie, ik weet niet wat het is.
Vanochtend een keer gespijbeld van de fitness, kan jammer genoeg alleen niet genieten van het feit dat ik een uurtje langer in bed heb gelegen. Stom hè, dan loop ik nu al weer in mijn hoofd mijn agenda langs of ik dan misschien vanavond, of toch morgenochtend.
Stom mens, wees niet zo dwangmatig, je bent deze week "maar" vier keer wezen sporten, so what?
Herkennen jullie dat ook, dat je van dat koude weer veel eerder moe wordt? of is dat mijn gestel; als "tropenkindje" heb ik het altijd gauw koud, maar ik merk dat ik sinds het wat kouder is veel minder energie heb.
waarop mijn hollandse vriendje meteen zegt: "wat zeur je nu, koud? Het is toch niet koud?". Nou, ik vind het wel koud, :koud: en misschien komt dat ook wel omdat je toch minder vette happen naar binnenwerkt.
In mijn pauze lonken warme broodjes of een lekkere zak friet (ook fijn om je handen aan te warmen) maar ik knaag braaf mijn appel, mijn boterhammetjes mager beleg en troost mezelf met een paar reisgidsen uit de bieb van warmere oorden, dromend van vakantie... :relax:

Uiteindelijk zal het allemaal wel ooit goed komen.....

:hippo:

February 9, 2007 om 13:12
Hoi :hippo:

Ik ben maar weer achter de computer gekropen, al heb ik een heeeeele stapel strijk op me wachten, maar ik heb zooooo'n ontzettende trek in wat zoets en ik ben alleen thuis.... en weet je dat ik net al wat patatjes op heb, wel met curry in plaats van mayo, maar toch ruimschoots over mijn tax.... maar ik heb vanmiddag ontzettend mijn best gedaan bij de fysiofitness...
Maar jeetje zeg, ben je al 20 weken bezig om af te vallen, wat goed zeg, ik heb al heel wat moeite om die eerste week door te komen!

Ik had het gisterenavond ook zo koud, ik lag op de bank te rillen met een fleecetrui aan onder een fleecedeken, en mijn man kijkt me dan aan (in enkel een t-shirt aan) of ik me aanstel ofzo..., maar dat kan nog niet komen van minder vet... :haha:
Ik vind het superknap dat je je dan tot een appeltje beperkt... werkelijk :socool:

Ik ga nu eerst maar eens aan de vaat beginnen en dan de strijkplank neerzetten, of ik er aan ga beginnen is nog een tweede.... :bleh: zal ik morgenochtend maar vroeg opstaan???

:groetjes:
:j:ee:v:ee
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan