Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 9, 2007

Luci woog op het moment van schrijven 88.40 kg (bmi: 34.53).

Vandaag is de uitvaart van mijn(onze) geliefde (schoon)pa en man.
Gisteravond hebben we bijna allemaal afscheid genomen.
Hij ligt er erg mooi bij.We hebben er vrede mee al zijn we wel verdrietig maar er wordt ook erg veel gelachen en oude verhalen komen natuurlijk met regelmaat om de hoek kijken.
Gek genoeg val ik gewoon door af terwijl ik niet echt op mijn eten let.Soms wordt er even tussendoor een koekje gegeten en het avondeten is vaak even een patatje of chinees.Gisteravond hebben we dan wel weer gewoon gegeten.Water drinken doe ik al bijna helemaal niet en vooral vandaag niet want dan moet je onder de kerkdienst iedere keer plassen en dat kan ik niet maken.Sporten is er de hele week natuurlijk ook niet van gekomen en zal denk ik pas weer maandag gaan.Eerst na vandaag maar even tot rust komen.
Fruit eten schiet er ook bij in.Ik lust dus echt geen bananen en dat kan je nou juist even snel tussendoor weghappen zonder dat je vieze handen krijgt.
Ik krijg erg veel mailtjes van de mensen hier van valtaf heel erg fijn en ook mijn buddy's vergeten mij niet ook heel erg fijn.
Allen erg bedankt.

:groetjes: :l1uci

February 9, 2007 om 08:46
Hoi Luci,

Wil je nog even sterkte wensen op deze moeilijke dag! Raar is het dat je ondanks het verdriet ook mooie en leuke dingen boven kunt halen dmv verhalen. Dat verzacht het verdriet ook een beetje en geeft je het gevoel dat je er samen voor staat...

De rest, sporten en lijnen, komt daarna wel weer. Het is belangrijk om deze tijd bewust mee te maken. Daar moet je met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Je valt zo toch een beetje in een gat, want je wordt nu geleefd. Daarna moet je de rust nemen om alles een plaatsje te geven...

Wens je nogmaals heel veel :sterkte3:

:bighug: :c:assy
February 9, 2007 om 19:59
Sterkte.

Ik hoop dat het een mooie en waardige dienst was. Mooi dat de gedachtenis van je schoonvader gepaard gaat met vrolijkheid.
Het is een goed teken als de gedachte aan iemand een goed gevoel in een ander kan oproepen.
Dat geeft maar meteen aan dat het nu zeker belangrijker is dat je je even niet bezig houdt met diëten en sporten.

Goed weekend.

The Ripper
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan