Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 9, 2007

Cassy woog op het moment van schrijven 100.80 kg (bmi: 29.77).

:hoihoi: allemaal,

Heb me vanochtend eindelijk gewogen. Het was nog erger dan gedacht :beschaamd:! Ik was 1,5 kg aangekomen :bloos:!

Gisteren in het boek van Sonja Kimpen begonnen. Ik ga het vanaf nu anders doen!!! Ze heeft gelijk, al dat lijnen is niet goed. Ik ben een enorme :jojo:! Vanaf vandaag lijn ik NIET meer! Ik ga luisteren naar mijn lichaam en gezonder leven en vooral ook gezonder eten!!! Ik ga ook mijn eetdagboek bijhouden! Dit werkt namelijk NIET! Het is nu of Wel of duidelijk NIET lijnen! Het voelt niet goed!!! En, nog belangrijker, IK voel me niet goed!!!

Ik ga zo een uurtje tennissen en daarna ga ik aan de gang in huis. Moet vanmiddag en vanavond werken. Heb vanochtend alles boven opgeruimd en de was weggewerkt. Haha, wat dat betreft ben ik al goed bezig... Nu de rest nog...

Wens iedereen heeeeeel veel :succes: en een slank :weekend:

:hugsandkisses:

February 9, 2007 om 05:18
He cassy,

wat jammer van die 1.5 kilo...

je vroeg vorige week of ik een bepaald dieet gebruikte. Nou niet echt, ik zit wel bij de weightwatchers online (in Engeland, waar ik woon, kan dat online), maar dat doe ik voornamelijk omdat ik dat zo'n handige manier vind om bij te houden wat ik eet (ik mag bv 24 punten eten en het aantal punten is gebaseerd op calorien en verzadigd vet) en om bij te houden of ik voldoende water drink en fruit en groente eet.

Verder doe ik eigenlijk nog steeds hetzelfde als ik vorige keer deed, onder begeleiding van de dietiste. Zij had voor mij geen dieet geschreven ofzo, omdat ik al netjes 3 maaltijden per dag nam, met weinig tussendoortjes. Het probleem was voornamelijk dat ik vaak de verkeerde dingen koos om te eten. Salami op brood ipv kipfilet of fricandeau ofzo. Koekjes en chips als tussendoortje ipv fruit. Sowieso te weinig groente bij het eten, want ik woog de rauwe groenten, terwijl als je die kookt of roerbakt ze natuurlijk nog krimpen, had ik nooit bij stil gestaan.
Ik had een boekje van haar gekregen van het voedingscentrum waarin precies stond wat en hoeveel je elke dag minimaal moest eten van elke groep en dan een enorme waslijst welke produkten dan de beste keus waren, de minder goede keus en de produkten die je maar beter kon vermijden.

Het bleek erg goed te werken. In volkoren produkten en groente en fruit zitten veel vezels, waardoor je een vol gevoel krijgt. Je hebt dus helemaal niet het gevoel dat je aan het lijnen bent en in zekere zin is dat ook zo... je eet gewoon gezond!

:succes: de komende week en hopelijk gaat je lijntje weer naar beneden!!

Fijn weekend!

:olifant1:
February 9, 2007 om 07:49
:hoi: Cassy,
Balen meid, maar nu niet bij de pakken neer gaan zitten hoor :!:
Het is zoals hiervoor geschreven idd een knop omzetten en anders gaan denken, hoop dat het je lukt.
:blokjes:
Als je jezelf geeft, wat je werkelijk nodig hebt, houdt het zoeken buiten jezelf op.
:blokjes:
Voor mij is dat bovenstaande nog steeds een zoektocht met vallen en opstaan. Je bent een leuke meid en een buddy die ik niet meer wil missen, dus kom op.

Ben je nog ingepeperd (met sneeuw) :haha: voor de kids was het erg leuk, maar geef mij de zon maar enne morgen ?? ook weer op de voetbal, leuk he ;)
:yougogirl: =buddy= kims
February 9, 2007 om 10:15
hoi,

haha, is niet erg hoor die vragen :)

Ik woon hier sinds augustus 2005, ben met mijn vriend meegekomen die hier een baan vond. Heb hier mijn studie afgemaakt (via email) en werk sinds afgelopen oktober. We wonen in Milton Keynes (tussen Londen en Birmingham) en ik werk vlakbij Leicester, wat iets meer dan 100 km rijden is. Daarom werk ik 2 dagen per week thuis, vanwege de tijd en de reiskosten. Op zich is het reizen niet vervelend, aan het begin vond ik het vrij vermoeiend (was niet gewend aan veel autorijden), maar inmiddels vind ik het best relaxend, beetje radio luisteren en alleen zijn. Maar ja, dit is wel een van de grootste redenen dat het bewegen er vaak bij inschiet. Vandaar de fitness, niet de leukste manier van sporten, maar wel een die je makkelijk zelf kan plannen.
Als ik wat meer moed verzameld heb, zal ik eens kijken of ik in de buurt van mijn werk betaalbare tennislessen kan nemen tijdens de lunch ofzo... maar dat is meer iets voor over een paar maanden denk ik.

heb je ook toegevoegd aan mijn buddy's!

Groetjes en :succes:
February 9, 2007 om 12:37
:hoi: :hoi: Cassy

Ik had zoveel trek in wat zoetigheid, (na een bordje patat met curry, in plaats van mayo...), en ik ben alleen thuis... dat ik maar gauw hier op de site ben gaan neuzen...
Daar kwam ik zomaar bij jou terecht en je schrijft over Sonja Kimpen... Ik dacht eerst even dat je Sonja Bakker bedoelde, maar deze Sonja schrijft over een bepaalde manier van denken???? Kan je me hier wat meer over vertellen???? Ik ben er helemaal voor in!
En ja, jammer van die 1.5 kilo, maar dat komt vast wel weer goed!

Ik wens je heel fijn :weekend:, veel water drinken en niet teveel snoepen, ai... dat valt allemaal niet mee.... zullen we afspreken dat we morgen een stuk gaan :wandelen:?

:byebye:
groetjes
:j:eevee
February 9, 2007 om 14:42
:hello2: Cassy

Om te beginnen; heel erg bedankt voor al je lieve, geinteresseerde berichten aan mij. Door jouw steun heb ik een goede week achter de rug.
Nu jij nog!! Kon ik je maar meer helpen en motiveren, ik zou het zo fijn voor je vinden als Sonja Kimpens manier voor jou de juiste blijkt te zijn. *9*

Het klinkt wel goed, hoe je tot nu bezig bent is voor jou dus niet goed. Misschien is het inderdaad voor jou nu zaak het lijnen los te laten. Ik denk dat je er even veel te veel mee bezig was. En dan denk je alleen nog maar aan eten en dan vooral de dingen die niet zo goed voor je zijn.
Vergeet het, lees het boek goed door (en laat me even weten wat je ervan vindt) en ik hoop ECHT dat het je nu wel lukt. :okidoki:

En gaat het de komende week nou nog niet zo goed, geeft niet, want je lichaam moet natuurlijk ook wennen aan de nieuwe manier. En misschien valt er nu wel een last van je schouders, omdat je de beslissing hebt genomen de boel anders aan te pakken.
En die "last"kan ook best wat kilo's zijn die je onbewust vasthoudt. Klinkt misschien wat zweverig, maar ik heb eens meegemaakt dat toen ik me veeeel de druk maakte op mijn werk, ik helemaal opgeblazen was. Ik voelde me dik, zag er dik uit en had ook veel ruimte om me heen nodig. Een vriendin wees me erop dat ik zo niet door kon gaan, ik liet mijn werk los en viel zomaar wat kilo's af. De "last" die ik mezelf op mijn schouders had gelegd verdween daardoor en ook mijn gewicht daalde.
Dus wie weet, ik wens je gewoon alle goeds toe want je verdient het!!! :bighug:

Cassy, wat doe je voor werk dat je op vrijdagmiddag en avond moet werken en wie past er dan op je jongens? Als je deze vragen te persoonlijk vind moet je het zeggen hoor.
Grappig dat je op je werk even op deze site kunt kijken, zo kreeg ik alweer een bericht van je!

Rob de Nijs gisteren was weer helemaal te gek. Mijn schoonzusje en ik gaan vanaf 1987 al naar zijn concerten, meestal 2 x per seizoen, we zijn wel eens een jaar 4 x geweest. Nu lijken we van die superfans, maar we lopen hem niet achterna met bossen bloemen!! We hebben wel bijna al zijn cd's, maar mijn schoonzusje is daar veel fanatieker in. Hij is inderdaad sympathiek en heeft life een hele mooie stem. We zaten weer heel goed, rij 2, dus we hadden een prima zicht. Het is altijd een feestje. In april gaan we nog een keer, kijken we nu al naar uit.

Nou Cassy, het is weer een aardig lang verhaal geworden, ik ga er nu een eind aan breien, wil nog meer mensen een berichtje sturen. Ik wil je nog een keer veel succes wensen en maak je er nu niet te druk over, het komt allemaal goed, is het niet nu, dan vast over een tijdje. Alvast een fijn weekend, ga je weer bij het voetballen van je jongens kijken?
Zet'm op en tot gauw.


=buddy= :a:poassi
February 11, 2007 om 02:12
:hoihoi:

Ja meid eindelijk ga je dan op de gezonde toer.Zo krijg je ook de goede voedingsstoffen binnen.Ik lijn ook nooit meer omdat ik toen ik na het lijnen weer gewoon ging eten de kilo's er weer aanvlogen.Nee gewoon gezond eten en natuurlijk bewegen.Ga er voor meid.
:succes:

:groetjes: :l1uci
February 11, 2007 om 08:36
:hoihoi:
Hoe was je avondje uit gister? Leuk, effe lekker weg en dat eten komt ook goed, ik weet het zeker, is het niet met S. Bakker dan wel met S. kimpen toch :haha:
Gister hebben we ook langs de lijn gestaan, daar kwam het idee om een moederselftal op te richten :lacheuh: we hebben al 4 dames die meedoen :)
Word ik maybe wel een profvoetbalster :haha:
Vanmorgen in het zwembad, laatste keer oefenen voor zoon zijn C as woensdag. En toen...... viel meneertje tegen de badrand, flinke jaap in zijn ooglid, hoop bloed, zag er echt eng uit. Dus gelijk door naar het zh. Hij hield zich kranig, paps dreigde nog even onderuit te gaan in het zh. (mannen he?) Het kon niet echt gehecht worden, nu pleister erop, vrijdag terug, geen diploma zwemmen.
De schrik zit er nu wel effe in. 'k denk dat het vanavond even geen sonja bakker wordt, meneertje mag nu kiezen.
Nou tot zover mijn weekend, :(
'k hoop dat de rest beter verloopt.
:groetjes: Kims
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan