Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 9, 2007

Runninggirl woog op het moment van schrijven 72.40 kg (bmi: 25.65).

:goedemorgen:

Eindelijk weer een berichtje van deze kant!
:hatsjoe: Ik ben behoorlijk verkouden en had niet eerder de puf om te reageren.

Maar de vakantie was geweldig:sneeuwzon2:
De dagen voor wij kwamen is er nog verse sneeuw gevallen en toen wij aankwamen stond de zon hoog(oh nee, laag) aan de hemel. We konden al heerlijk in de zon zitten op ons balkon.

We hebben de hele week zon gehad. En 's nachts vroor het nog, dus dat was weer goed voor de sneeuwcondities. Alleen aan het eind van de middag werd de sneeuw wat papperig, maar dan was het toch tijd voor de après ski. Eén dag waren de meeste liften dicht ivm de harde wind, maar we hebben ons toch prima vermaakt.

Ook hebben we alles nog heel gehouden, alleen hadden we toch best wel last van spierpijn in de bovenbenen en de kuiten. Nouja, als dat alles was.

Na één dag werken, gingen we met mijn werk alweer naar Winterberg om een dagje te skiën. En ik ging natuurlijk mee. Dat was wel even een afknapper; ik was de perfecte condities in Italië gewend. En hier waren maar een paar liftjes open. Maar het was wel heel gezellig. En goed voor de teambuilding natuurlijk.

En gister natuurlijk weer een pak sneeuw. Gelukkig had ik mijn snowboots nog niet opgeruimd:) die kwamen goed van pas.

Wat eten betreft; ik wil het er niet over hebben. Het was een week van uitgebreid ontbijten, uitgebreid lunchen en dineren(uiteraard ook uitgebreid) en de nodige drankjes ........ en vervolgens een week voordat het weer de tijd van de maand is(dan eet ik alles wat ik maar in de kasten heb en eetbaar is):volvreten: Maar gister had ik mijn hoogtepunt(of zal ik het maar dieptepunt noemen). Voorlopig gaat het vandaag nog goed. Volgende week vrijdag ga ik weer op de :weegschaalrose:
Dan heb ik nog ff de tijd om de schade wat te verkleinen.

Zo, en dan nu jullie dagboekjes langs. Gelukkig ben ik vandaag vrij, ik zal de tijd wel nodig hebben.

:laptop: Groetjes!

Onbekend
February 10, 2007 om 08:33
Hey :D
Je bent er weer!!! Ik dacht al, die is vast ingesneeuwd, die week was toch allang voorbij ... :ffdenken: Maar leuk dat je er weer bent!

En bedankt voor je berichtje... ja ik zit momenteel echt in een :achtbaan: van veranderingen, nieuwe leuke en drukke dingen. En weet je, ik heb het zo ontzettend druk, maar ik geniet er intens van omdat ik weet hoe het ook kan zijn. (het 5 mnd. geweest is...) Ik sport 3 a 4x per week, blijf afvallen, ondanks dat ik regelmatig dingen in mijn mond stop die niet goed zijn.. :coverface: Maar dat had ik ook altijd met hardlopen. Als ik in een lekker ritme zat, was mijn verbranding gewoon hoog en kon ik aardig wat eten en dan nog afvallen. Maar.. ik moet me gewoon aan mijn menu's houden, dat gaat het afvallen wat sneller.. (nu ongeveer een pond per week). Maar ik voel me echt geweldig!! :dansenvangeluk: Gezond, fit, energiek en gewoon blij ook! Ik functioneer op mijn nieuwe werk ook goed, en omdat ik vaak inval laat ik overal een goede indruk achter. Klinkt misschien arrogant, maar zo bedoel ik dat niet. Als ik me goed voel, kan ik gewoon alles aan en vind ik alles leuk en dat maakt gewoon indruk. Maar ik ben ook ontzettend leuk ontvangen op mijn oude stek van 4 jaar geleden, voel me na 1,5 week alweer thuis! :yes:

Wat fijn om te lezen dat je het zo leuk hebt gehad op skivakantie!!! Is toch altijd maar afwachten wat het weer doet he..?! En dat je er uitgebreid bij hebt gegeten, maakt vaak niet uit omdat je toch heel veel beweegt. Wij skieden altijd zo'n 5-6 uur per dag, nou dan verbrand je dat eten snel weer hoor. En je bent goed bezig door alweer te zijn gaan hardlopen, ben trots op jou! :bloemetje: Pak de draad weer op en doe met ons mee, samen halen we de eindstreep! :Imgood:

Fijn weekend!!
:zoefzoef: Wendy
February 14, 2007 om 12:53
Hi Karen!

Welkom terug in ons natte kikkerland... De winter heeft hier een hele dag geduurd! Hier lag wel wat sneeuw, maar niet om over naar huis te schrijven en al helemaal niet om een weeralarm voor af te geven...

De hond vond het wel leuk geloof ik, ik was zelf dehele dag weg en onderweg. 3 dagen 3 verschillende cursussen (lekkere planning), dus ik heb het wel even gehad... 'Gelukkig' had ik zondag vrij, het tennis ging niet door (ook wel weer jammer eigenlijk) met die regen.

Deze week heb ik lekker bijna niets, behalve mijn gewone werk, en dat wil ik zo houden ook. Volgende week woensdag heb ik ook nog een dag vrij genomen, er ligt zo veel zooi dat ik nodig eens op moet ruimen! Bovendien wil ik met mijn cadeautjes spelen, ik ben de dag ervoor jarig..... o nee, ik vier het niet. Krijg ik ook geen cadeautjes! Nou ja, scheelt weer in het opruimen ook... Ik heb dus wat broodnodige rust ingepland. Heerlijk!

Fijn dat je een goede vakantie hebt gehad, inclusief lekker eten! Hoort erbij hoor! Die kilo's ben je zo weer kwijt, ze zitten er net. Als je maar genoten hebt!

Zo, ik ga zo lekker eten! Ovenschotel met tonijn, door mijn betere helft gefabriekt. Succes deze week en toi toi toi vrijdag met wegen!

groeten,
Marijke
:berner:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan