Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 9, 2007

Geschreven door Smurfinnetje

EINDELIJK ben ik weer afgevallen :jippieafgevallen: na die hele moeilijke week van vorige week... maar ja moest er gelijk voor boeten om 5 hele dagen stil te staan... (-)dus niets afvallen!! Gelukkig beloonde de weegschaal me vanmorgen voor al het doorzetten met een kilo eraf!! :afgevallen: dus dat geeft weer moed om door te gaan!! als ik weer niets was afgevallen vanochtend weet ik niet wat ik gedaan had... :vreten: had in de voorzorg alles al weg laten leggen door mijn mannetje en alles in de :koelkast: laten zien hoeveel en hoe het eruit zag!! ja ja, mezelf even beperken om iets te kunnen pakken!!!! ;) :mondhouden: ik denk dat dat nu niet nodig was geweest, maar ja beter het zekere voor het onzekere!!
vandaag van plan om veel voor school te werken :studeren: en als het droog blijft nog een leuke ronde lopen :stappen: met Milo :rennendhondje:
Fijne dag allemaal en alvast een fijn weekend!!!

:prettigweekend:
Liefs Melissa :smurf:
:knuffel:

February 11, 2007 om 06:58
Hey hallo Melissa!

Wat goed zeg al die kilo's die je al kwijt bent. Ik vond je doordat je postcode een beetje hetzelfde is als dat van mij, ik denk dus dat we niet zo ver van elkaar vandaan wonen. Heel veel succes gewenst met de kilo's die je er nog af wilt hebben!

Groetjes Erna
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan