Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 9, 2007

Djam woog op het moment van schrijven 54.00 kg (bmi: 21.09).

Dagboek geopend

February 9, 2007 om 16:36
Hoi!
'k Zie dat je ongeveer mijn lengte en gewicht hebt en ook iets wil afvallen. Zelf heb ik me vandaag na twee jaar maar weer aangemeld. Er 'moeten'5 kilo's af. Reacties uit de omgeving zijn dan: Jij? Maar je bent helemaal niet dik! Met een BMI van (nu) 21.9 ben ik ook niet echt dik, maar het zit op de verkeerde plaats. Dunne benen, maar wel een buikje. Hier baal ik van. Herken je dit, of heb je een ander rede om gewicht kwijt te willen?
Groet
Kipje
:kip:
February 10, 2007 om 14:28
Dat ken ik ja. Ik krijg ook altijd te horen dat ik gerust een gebakje kan nemen omdat het er nog best bij kan. Als reactie zeg ik dan maar dat dat misschien wel zo is maar dat ik het zo wil houden want als het er eenmaal aan zit dan gaat het niet meer zo makkelijk weg.
Overigens reageer ik vaak ook niet. Heeft een ander toch verder niks mee te maken. Als ik me er maar lekker bij voel en op een verantwoorde manier bezig ben dan vind ik het best.
Weet je wat het ook is. Als je er niks aan doet en je loopt er straks als een dikke koe bij dan zeggen de mensen ook ineens "nou, die is dik geworden zeg!". Ach ja, het is ook nooit goed. Maak je er maar niet te druk over.
In ieder geval succes ermee.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan